Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Postoji 10 vrsti orgazama kod žena - evo kako ih lakše postići

Postoji 10 vrsti orgazama kod žena - evo kako ih lakše postići

Ako ste mislili da postoje samo dvije vrste orgazma - klitoralni i vaginalni, varate se. Orgazam možete doživjeti stimulirajući bradavice, a evo koji još postoje

VIDEO

Žene, iako toga možda niste svjesne, na čak 12 različitih načina možete doživjeti orgazam. Naime, stručnjakinja za seks i veze  Audrey Andrews otkrila je različite načine kako do svih tih orgazama - samo ne u isto vrijeme!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Spavačica 00:48

1. Klitoralni orgazam

Orgazam koji se postiže klitorisom najčešći je i gotovo 90 posto žena ga je doživjelo. Trećina ga doživi tijekom seksa, a ženama kojima je klitoris bliže vaginalnom otvoru puno je lakše doživjeti orgazam tijekom penetracije. Zanimljivo je što klitoris služi isključivo užitku, iako se užitak može postići i kroz druge dijelove tijela.

couple making love having passionate sex on bed, enjoying pleasa

2. Vaginalni orgazam/G točka

G točka nakupina je živaca iznad prednjeg vaginalnog zida, iako neki stručnjaci smatraju da ona zapravo ne postoji. 

3. Stopljeni orgazmi

Stopljeni orgazmi nastaju kad žena osjeti podražaje s različitih mjesta na tijelu u isto vrijeme. Možete 'zapaliti' nekoliko endogenih zona u isto vrijeme, što može biti odlično. 

4. Višestruki orgazam

Višestruki orgazam možete doživjeti ako uzmete pauzu za odmor između, ili pričekate samo minutu i krenete u drugu (ili treću) rundu. Pričekajte da vam se oslobodi val oksitocina u mozgu, poznatog kao hormon ljubavi, pa onda uzmite još malo!

5. Analni orgazam

Iako se o tome ne govori često, puno žena može doživjeti orgazam analno, jer je na tom području također riječ o nakupini živaca koji će vas dovesti do užitka. 

6. Sneni orgazam

Iako se čini nemoguće, možete doživjeti orgazam u snu. Neopterećeni drugim mislima, u snu ste najopušteniji, a ako je san vruć, može vas dovesti do orgazma. Ako vam se to dogodi, taj ugodni osjećaj će vas i probuditi.

7. Cervikalni orgazam

Postiže se dubokom penetracijom, a žene ga osjete kroz cijelo tijelo. Najbolji način kako ga postići je 'zagrijavanjem' u raznim pozama, a zatim začiniti sve s 'doggy' pozom. 

Kako zadovoljiti ženu: Tehnika osmice vodi ravno do vrhunca
Kako zadovoljiti ženu: Tehnika osmice vodi ravno do vrhunca

8. U-točka 

Uretra nije samo za mokrenje, kaže Audrey. Okružena je nekim skrivenim dijelovima klitorisa, a kad je simulirana, može dovesti do popularnog 'squirtanja'. Možete je simulirati standardnim vibratorom, ali prije nego krenete, svakako pripremite ručnik.

9. A-točka

A točka se smatra drugom G točkom, a nalazi se navodno iznad cerviksa. Navodite partnera da je dodiruje prstom ili igračko, a zatim se spusti niže za zbilja jak orgazam.

10. Orgazam bradavicama

Igra grudima simulira isti dio mozga kao genitalna i klitoralna stimulacija. 

- Ključno je dovesti se do ruba užitka više puta. Prvo masirajte područje oko grudi, torzo i trbuh kako bi potaknuli cirkulaciju oko grudi. Dodirom lakim poput perca dodirujte grudi, no ne po areolama i bradavicama. To područje ne dodirujte sve dok niste zbilja jako uživljeni. Kad vas preplavi osjećaj da ne možete više čekati, lagano štipajte bradavice - to bi trebalo dovesti do jakih valova zadovoljstva koje će vam preplaviti cijelo tijelo - objašnjava Audrey.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla
HRVATICE LUDE ZA TRETMANOM

Mama hajdukovca: Nisam znala da mi je u licu lososova sperma. Baš me briga, meni je pomogla

Tretmani pomlađivanja spermom lososa, za kojim su lude mnoge Hrvatice, mogući su i u Hrvatskoj, a njime je zadovoljna i bivša Miss Universe Renata Lovrinčević Buljan
Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj