Obavijesti

Show

Komentari 4

Poseban dan za Baby Lasagnu i Alena Vitasovića! 'Kao sin mi je. Čujemo se gotovo svaki dan...'

Poseban dan za Baby Lasagnu i Alena Vitasovića! 'Kao sin mi je. Čujemo se gotovo svaki dan...'
6

Alen Vitasović i Baby Lasagna danas slave rođendan, a datum nije jedino što ih veže. Obojica dolaze iz Istre, bave se glazbom, a Vitasović nam je otkrio i da Marku rado da pokoji savjet...

VIDEO

Nikakvu zabavu i ništa posebno ne pripremam, imam slavlje svaki dan, rekao nam je Alen Vitasović, koji danas slavi 56. rođendan. Glazbenik koji nikad nije težio biti nalik drugima prisjetio se teških trenutaka u životu. Prebolio je tešku bolest zbog koje je 2023. godine završio u bolnici na intenzivnoj njezi, a od tada, kaže, cijeni svaki trenutak.

Alen Vitasović u Tvornici kulture obilježit će 30 godina karijere
Alen Vitasović u Tvornici kulture obilježit će 30 godina karijere

- Ne žalim ni za jednim danom i sekundom u svom životu, sve je bilo kako je moralo biti. Puno je bilo lijepih i ružnih stvari, ali ništa ne bih mijenjao. To tako u životu mora biti i ja sam borac i nikad se nisam predao jer neke stvari u životu moraš proći - rekao nam je Vitasović te dodao kako mu je upravo u tim trenucima važna bila obitelj.

Zahvalan je na dvoje djece i supruzi Eleonori, koja je bila uz njega cijelo vrijeme.

Svoj poseban dan Vitasović dijeli s Markom Purišićem, poznatijim kao Baby Lasagna, koji slavi 29. rođendan. Osim što slave na isti dan rođendan, ova dva glazbenika veže i isti kraj. Obojica su iz Istre, a nakon Eurosonga na dočeku mu je bio i Vitasović.

Alen Vitasović dočekao jučer Baby Lasagnu i poručio: "Predao sam krunu, ovo je novi istarski car!"

- Mi se čujemo gotovo svaki dan. Nisam ga znao jer smo generacijski daleko. Smatram ga kao svojim djetetom i kad sam vidio što se njemu događa, zapravo sam vidio sebe kad sam imao toliko godina. On me ponekad nazove i pojada se, a ja ga savjetujem. Često mu kažem da bude iskren, pošten i ne dopusti da ga itko izbaci s njegovih tračnica - objasnio nam je te dodao kako su se čuli i prije Lasagnina odlaska u Švedsku.

Zagreb: Baby Lasagna nastupao na završnom ždrijebu za Svjetsko prvenstvo u rukometu

Inače, mladi Istrijan nakon osvojenog drugog mjesta u Malmöu nastavio je nizati uspjehe. Sprema veliku europsku turneju, koja uključuje neke od klubova kontinenta i otoka, poput Melkwega u Amsterdamu, Islington Academyja u Londonu ili Razzmatazza u Barceloni.

Alen Vitasović za 24sata: 'Baby Lasagna i ja smo domovinski povezani. Volim tog dečka...'
Alen Vitasović za 24sata: 'Baby Lasagna i ja smo domovinski povezani. Volim tog dečka...'

Nedavno je izbacio novu pjesmu i spot, koji je naišao na oduševljenje brojnih obožavatelja. Pokoji savjet oko nastupa, kaže Vitasović, svakako će mu udijeliti. Iskusni Istrijan ima devet objavljenih albuma i nekoliko kompilacija te je surađivao s brojnim poznatim izvođačima, autorima, producentima i tekstopiscima. Vitasović je svirao na većini domaćih festivala, a posebno su se istaknuli njegovi veliki samostalni koncerti u Lisinskom, zagrebačkom i pulskom Domu sportova, pulskoj Areni, stadionu u Vinkovcima te mnogim klubovima i koncertnim dvoranama. 

storyeditor/2024-03-29/Alen_Vitasovic__.jpg
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Anita Baturina: 'U Mišu sam se zaljubila nakon što sam postala misica. Mama nije odobravala'
PRIČALA NAM I O IZBORIMA LJEPOTE

Anita Baturina: 'U Mišu sam se zaljubila nakon što sam postala misica. Mama nije odobravala'

Plus+ Nije bilo natečenih usana, podignutih jagodica, zategnutih lica - samo prirodno • S posebnim žarom su se čekali izbori ljepote, kaže Anita