Obavijesti

Sport

Komentari 4

Poraz koji vuče rezove: Igrat ćemo sa sedam, osam igrača...

Poraz koji vuče rezove: Igrat ćemo sa sedam, osam igrača...
1

RAZBIJENI Za ovo nemam razumijevanja, rekao je trener Cedevite Veljko Mršić nakon poraza od Unicaje 90-67 na jugu Španjolske. Neki više neće dobiti priliku...

VIDEO

Unicaja je prije utakmice priredila topli doček bivšim zvijezdama Veljku Mršiću i Luki Žoriću, ali onda je uslijedila hladna egzekucija.

Domaćinima je u prvom poluvremenu skoro sve ulazilo, a ono što nije popravljali su napadačkim skokovima. Već nakon prvog poluvremena, najlošijeg Cedevitinog ove sezone u Euroligi, imali su 21 razlike. 

Predsjednik Mladen Veber i glavni sponzor Emil Tedeschi bili su strašno ljutiti zbog pomanjkanja borbenosti svoje momčadi, koju kao da je uspavao prekrasan dan i 23 stupnja u Malagi.

- Nakon Budućnosti imao sam razumijevanja, bilo je objektivnih objašnjenja, ali sad ne. Unicaja je izgledala kao da je s drugog planeta u odnosu na nas, kao da igraju seniori protiv juniora - razočaran je bio Mršić

Luka Babić zabio je 24 koša, Jacob Pullen 16, većina ostalih bila je ispod svake kritike. Miro Bilan donedavno je dominirao nad protivničkim centrima, a sinoć su mu Unicajini radili što su htjeli. Nemoćni pogled u visinu i raširene ruke bile su češće od koševa i skokova.

- Puno je utakmica, njegovo tijelo treba vremena za oporavak, a protivnici se sve bolje pripremaju za njega. No ne smije živjeti u prošlosti. Lijepo je biti MVP mjeseca ABA lige dvaput zaredom, ali treba se dokazivati iz dana u dan - objasnio je Mršić, kojeg su rastužili mnogi igrači u crveno-bijelom.

- Vidio sam na koga se može računati u Top 16 fazi, a na koga ne. Moraju se dovesti na tu razinu, a dotad ćemo, ako treba, igrati sa 7-8 igrača - rekao je, ne želeći o imenima, ali za pretpostaviti je, s obzirom na prikazano u Malagi, da je mislio na Žorića, a možda i Pilepića i Gordića, koji su odigrali daleko ispod razine potrebne za nastavak sjajnog niza gostujućih euroligaških pobjeda.

A već u nedjelju Cedevita igra u Zadru, koji ju je toliko puta šokirao posljednjih godina...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

VIDEO Na tvorničke postavke! Pogledajte strašni nokaut kojim je Dubois deklasirao Joshuu
U PETOJ RUNDI

VIDEO Na tvorničke postavke! Pogledajte strašni nokaut kojim je Dubois deklasirao Joshuu

Meč dvojice Britanaca u borbi za naslov teške kategorije pripao je Danielu, koji je u petoj rundi nokautirao izazivača Joshuu. Prepun Wembley (96.000 ljudi) svjedočio je dominantnom nastupu Duboisa

Brutalni Dynamite! Dubois je uspavao Joshuu i obranio pojas svjetskog teškaškog IBF prvaka
DOMINANTAN NASTUP

Brutalni Dynamite! Dubois je uspavao Joshuu i obranio pojas svjetskog teškaškog IBF prvaka

Pred 96 tisuća gledatelja na kultnom Wembleyu, Daniel Dubois naprosto je "razbio" izazivača Anthonyja Joshuu i zasluženo obranio pojas. Podsjetimo, svjetski prvak je u lipnju pobijedio našeg Filipa Hrgovića...