Obavijesti

News

Komentari 185

Prvi patriot sustavi stigli su danas u Ukrajinu! Ruske snage su napale Odesu s 12 dronova

Prvi patriot sustavi stigli su danas u Ukrajinu! Ruske snage su napale Odesu s 12 dronova

Ruska agresija na ukrajinski teritorij traje više od godinu dana. Slovačka je već dostavila Ukrajini svih 13 svojih lovaca MiG-29, potvrdilo je slovačko ministarstvo obrane novinskoj agenciji TASR

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
21.10

Zamjenica ministra obrane Hanna Maliar rekla je da su "složene mjere" ukrajinske planirane protuofenzive "već u tijeku" na istoku zemlje.

20.24

Američki ministar obrane: Švedska će ući u NATO prije srpnja

Američki ministar obrane Lloyd Austin rekao je tijekom posjeta Švedskoj da Švedska biti primljena u NATO prije summita u srpnju.

- Radujemo se što ćemo uskoro dočekati Švedsku kao 32 članicu. Da budemo jasni, veselimo se što će se to dogoditi prije summita u srpnju. Potičemo naše saveznike, Tursku i Mađarsku, da ratificiraju pristup Švedske što je prije moguće - rekao je Austin na konferenciji za novinare

20.00

NOVE EKSPLOZIJE U DNJEPRU

19.25

Zapovjednik na Bakhmutu: 'Dinamične' borbe se nastavljaju, grad još stoji'

Rusija koncentrira "najveće snage" u Bakhmutu u Donjeckoj oblasti, ali ukrajinski branitelji "zadržavaju neprijateljski napad", rekao je 19. travnja zapovjednik ukrajinskih kopnenih snaga.

Bakhmut ostaje "epicentar" ruske ofenzive dok se "dinamične" borbe za istočni grad nastavljaju, dodao je general-pukovnik Oleksandr Sirskji.

 

19.00

Amerika najavila novi paket vojne pomoći Ukrajini

SAD najavio u srijedu novi paket vojne pomoći Ukrajini kako bi pomogle ukrajinskoj vojsci u ratu protiv Rusije, javlja Reuters.

Glasnogovornica Bijele kuće Karine Jean-Pierre rekla je na tiskovnoj konferenciji da će paket uključivati više streljiva. Naglasila je kako se radi o 36. paketu od početka rata u veljači prošle godine. 

Bijela kuća najavila je novi paket vojne pomoći Ukrajini, rekla je glasnogovornica Bijele kuće Karine Jean-Pierre. Novi paket pomoći uključivat će više streljiva za sustave HIMARS, rakete i protutenkovske sustave te dodatne topničke projektile.

Komentari 185