Obavijesti

News

Komentari 1

Policija o smrti muškarca kod Petrinje: Preminuo je nakon pada, ali imao je druge ozljede

Policija o smrti muškarca kod Petrinje: Preminuo je nakon pada, ali imao je druge ozljede

Mrtvog Milana P. (66) u nedjelju su pronašli u dvorištu kuće u Banskom Grabovcu. Policija je u utorak izvijestila da je umro od pada, ali na tijelu je bilo i drugih ozljeda. Nastavlja se kriminalistička istraga cijelog slučaja

VIDEO

Sisačka policija objavila je u utorak kako su na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu obavili obdukciju 66-godišnjeg Milana P., čije je tijelo pronađeno u nedjelju popodne u Grabovcu Banskom, u dvorištu kuće.

Utvrdili su da je uzrok smrti posljedica pada, dok su na tijelu pronađene i druge ozlijede.

Policijski službenici u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Sisku nastavljaju kriminalističko istraživanje i poduzimanje drugih mjera i radnji na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja, navode iz policije.

- Milan se dan ranije čuo sa svojim prjiateljem i rekao mu da je primio prvu mirovinu i da će sada prodati i ovce i da će živjeti od mirovine i od novca kojeg dobije od prodaje 100-tinjak ovaca. Nedavno su mu obnovili kuću koja je stradala u potresu, a on je inače iz Šušnjara i nakon Oluje je kupio kuću u Banskom Grabovcu i tamo živio sam. Prijatelj ga je pitao da li mu treba donijeti neke stvari iz trgovine i još su se u subotu čuli. U nedjelju ga je više puta zvao na mobitel i kad se nije javljao otišao je do njega i našao ga u dvorištu kuće. BIo je mrtav, imao je krvavu glavu i on je pozvao poilciju. Nije bilo ni ovaca, a kamere koje su bile postavljene bile su potrgane - rekao je za Jutarnji sugovornik o cijelom slučaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

UŽIVO Iran zaprijetio Izraelu: Usudite li se odgovoriti na naš napad, idući će biti još razorniji!
RAT NA BLISKOM ISTOKU: IRAN NAPAO IZRAEL

UŽIVO Iran zaprijetio Izraelu: Usudite li se odgovoriti na naš napad, idući će biti još razorniji!

Izraelska vojska ušla je u Libanon. Izraelske obrambene snage priopćile su kako su započele "lokalizirane i ciljane napade" na Hezbolahove ciljeve. U popodnevnim satima Iran je lansirao rakete na Izrael...