Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Pohani kruh s karamelom i cimetom: Aromatičan i sočan

Pohani kruh s karamelom i cimetom: Aromatičan i sočan

Ako imate viška kruha ovo je odlična ideje da ga iskoristite! Napravite pohani kruh i uživajte u njegovom neodoljivom okusu. Bit će gotov za već 40-ak minuta

Sastojci:

  • 1/2 šalice (od 2 dl) smeđeg šećera
  • 60 g maslaca
  • žlica meda
  • 3 deblje kriške kruha
  • 3 jaja
  • 3/4 šalice mlijeka
  • 1/2 žličice ekstrakta vanilije
  • 1/4 žličice cimeta
  • 1/4 žličice soli
  • maslac za premazivanje

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04

Priprema:

U tavi zagrijte smeđi sećer, maslac i med stalno miješajući. Kad je smjesa postala zlatne boje, prelijte u lim za pečenje koji ste premazali s malo maslaca. Na smjesu složite kriške kruha i prelijte smjesom od umućenih jaja, mlijeka, vanilije, cimeta i soli.

Prekrijte folijom i ostavite u hladnjaku preko noći. Izvadite iz hladnjaka 30 minuta prije pečenja. Pecite u pečnici 20 do 25 minuta na 175°C.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
ANKETA Slavite li Noć vještica?
TKO JE VEĆ IZREZBARIO BUNDEVU?

ANKETA Slavite li Noć vještica?

U moderno doba, 'trick-or-treating' dijeljenje slatkiša maskiranoj djeci postala je tradicija Noći vještica u Sjedinjenim Državama, a seže do drevnih keltskih slavlja ili čak do davnog božićnog običaja
FOTO Nakon dvije i pol godine, Trakošćan ponovno ima jezero!
OTVORENO ZA POSJETITELJE

FOTO Nakon dvije i pol godine, Trakošćan ponovno ima jezero!

Za ljubitelje povijesti, dvorac Trakošćan predstavlja pravi dragulj. Kroz stoljeća bio je dom brojnih plemićkih obitelji, među kojima je najpoznatija obitelj Drašković