Obavijesti

Sport

Komentari 75

Zadnji trening 'vatrenih': Samo jedan igrač nije na raspolaganju

Zadnji trening 'vatrenih': Samo jedan igrač nije na raspolaganju
8

Pred Hrvatskom su dvije važne utakmice, susret protiv Danske na domaćem terenu nakon čega odlaze u Beč na gostovanje kod Austrije te se nadaju plasmanu u završnicu Lige nacija

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči dvoboja protiv Danske u petom kolu Lige nacija koji se igra u četvrtak na Maksimiru s početkom u 20.45. 

Pokretanje videa...

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Francuze prvi put u povijesti 01:08

Na treningu je vladala odlična atmosfera, kao što je i u svlačionici, a isto je potvrdio i Luka Modrić na konferenciji za medije. 

-  Svi smo zdravi, nema većih problema. Lijepo je okupiti se nakon lipnja, nakon te Francuske. Atmosfera je dobra kao uvijek. Uživamo skupa, a i jako dobro smo trenirali. Znamo se i znamo što nam je raditi. Sretni smo što smo opet sutra nakon dužeg vremena - rekao je kapetan.

Što se tiče početnog sastava, izbornik je najavio da će Luka Modrić i Mateo Kovačić krenuti od prve minute. Zbog ozljede nema Martina Erlića koji je upitan i za Austriju, dok su svi ostali spremni te s nestrpljenjem očekuju utakmicu. 

Dalić: Glupo je da Perišića stavljamo desno. Oršić? Pa imamo jako dobru klupu...
Dalić: Glupo je da Perišića stavljamo desno. Oršić? Pa imamo jako dobru klupu...

Livaković bi trebao biti na golu, u zadnjoj liniji Juranović, Šutalo, Gvardiol i Sosa, u veznom redu su Modrić, Brozović i Kovačić, dok bi Vlašić trebao zaigrati na desnoj, a Perišić na lijevoj strani. Najveće pitanje je tko će se naći u vrhu napada. Dalić je istaknuo da ima četiri kvalitetna napadača kojima jednako vjeruje, a svatko od njih ima nešto drugo za ponuditi. To su Petković, Livaja, Kramarić ili Budimir. 

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija

Što se tiče Oršića i Perišića u kombinaciji, Dalić je jasno istaknuo da neće oboje startati od prve minute. Rekao je da Perišića, isto kao i Oršića, vidi isključivo na lijevoj strani, ali Perišić je u prednosti dok će Oršić još jednom čekati priliku s klupe. 

Puno se pričalo i o Gvardiolu koji je mogao postati najskuplji branič u povijesti. Modrić i Dalić imali su za mladog stopera samo riječi hvale. 

'Vatreni' će sutra zaigrati u novoj garnituri dresova u kojima će igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru, dok će se stari prodavati na aukciji udruge 'Vatreno srce'. Svi prihodi bit će donirani u humanitarne svrhe. 

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI SMO PROLAZNIKE - POLJUD ILI MAKSIMIR?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 75

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!