Obavijesti

Sport

Komentari 6

Pogledajte kako je Srna udario Karabatića: 'Rekao sam sucima da je crveni. Nije ga smio dobiti'

Pogledajte kako je Srna udario Karabatića: 'Rekao sam sucima da je crveni. Nije ga smio dobiti'

Nisam bio skroz zadovoljan, pogotovo u prvom poluvremenu u kojem smo primili 18 golova, daleko previše. Drugo je bilo bolje, a sve u svemu nepotpuna i nedovoljna izvedba, rekao je izbornik Sigurdsson

VIDEO

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je u posljednjoj pripremnoj utakmici prije početka Olimpijskih igara od Francuske u Chartresu 31-26 (18-14). Rukometaši su bili bez  kapetana Domagoja Duvnjaka koji je lakše ozlijeđen, od početka su pali u zaostatak iz kojega se više nisu vraćali, a dodatan udarac zadao je izravan crveni karton za Zvonimira Srnu već u 17. minuti zbog udaranja Nikole Karabatića prilikom pokušaja bloka.

Video tog trenutka možete pogledati OVDJE.

- Teška utakmica protiv vrlo jake momčadi. Nisam bio skroz zadovoljan, pogotovo u prvom poluvremenu u kojem smo primili 18 golova, daleko previše. Drugo je bilo bolje, a sve u svemu nepotpuna i nedovoljna izvedba, moramo bolje. Veselim se zadnjim danima priprema da stavimo stvari na svoje mjesto - rekao je hrvatski izbornik Dagur Sigurdsson i nastavio:

- Ako analizirate prve minute, više smo trčali nego pucali. Moramo biti precizniji kod šuta pod pritiskom, na tome ćemo najviše raditi, kao i na uigravanju akcija i slično.

Pokretanje videa...

Rukometaši se pripremaju za Olimpijske igre 02:07

Crveni karton Srne?

- Da, to je imalo utjecaja na nas. Nismo mogli mijenjati obranu 5-1, on ju je igrao vrhunski, kao i Duvnjak. Počeli smo sa 6-0, to je bilo u redu, u drugom dijelu puno bolje. Nisam vidio incident pa ga ne mogu komentirati - rekao je izbornik.

Mario Šoštarić s osam golova bio je najraspoloženiji Hrvat.

Poreč: Croatia Cup, Hrvatska - Crna Gora

- Krenuli smo malo lošije u napadu gdje su oni iskoristili naše greške, zabili nam nekoliko lakih golova iz kontri, odlijepili su se tu na četiri-pet razlike i nismo ih uspjeli stići. Ali nekim stvarima moramo biti zadovoljni, pogotovo u drugom poluvremenu gdje je bolje sve izgledalo, pogotovo u obrani, a i u napadu, igra je imala više glave i repa. Na tim stvarima moramo poraditi, neke stvari analizirati, vidimo da smo tu. Idemo odraditi do kraja još jako i nadamo se dobrom rezultatu u Parizu - rekao je Šoštarić i nastavio o isključenju:

- Rekao sam sucima da je bio crveni, ali na prijateljskoj ga nije trebao dobiti zbog igre i uigravanja, neke stvari koje smo mogli vježbati. Neke stvari nam je poremetilo u obrani, ali bit će spreman i neće nam se više dogoditi. Dižemo formu polako, dolazi to na dobar nivo, ali moramo ostati tvrdo na zemlji, raditi i trenirati, dobro analizirati protivnike. Od prve utakmice kreće jako, još nas malo čeka, svi smo uzbuđeni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!