Obavijesti

Show

Komentari 17

Završila je druga epizoda showa 'Supertalent': Emina i njezina lutka su osvojile zlatni gumb!

Završila je druga epizoda showa 'Supertalent': Emina i njezina lutka su osvojile zlatni gumb!
22

Maja Šuput Tatarinov, Martina Tomčić, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek i ove su godine članovi žirija koji je u potrazi za novim hrvatskim 'Supertalentom'

VIDEO

Završila je još jedna epizoda 'Supertalenta'. Nakon zabavne prve epizode, gledatelji su upoznali još neke kandidate, od kojih su neki pokazali do sad neviđene talente. 

Nastup iz 'Supertalenta' ušao u Youtube trending: Ta mjesta inače pune balkanski trap hitovi
Nastup iz 'Supertalenta' ušao u Youtube trending: Ta mjesta  inače pune balkanski trap hitovi

U potrazi za novim 'Supertalentom' su i ove godine Maja Šuput Tatarinov, Martina Tomčić, Davor Bilman i Fabijan Pavao Medvešek, a u ulozi voditelja ponovno gledamo Igora Mešina i Franu Ridjana.

Prvi je na scenu izašao dječji zbor iz Glazbene škole Jan Vlašimsky iz Virovitice, koji je Maja osobno pozvala u emisiju. Došla je u njihovu školu i razveselila ih tijekom probe. Njihova je grupa oborila rekord kao najbrojnija grupa ove sezone sa čak 110 članova. Kako su otkrile njihove profesorice, u zboru ih ima i više, ali nisu svi došli na audiciju.

Izveli su pjesmu 'Sweet Child O' Mine' grupe Guns 'n' Roses, a s njima su u pratnji došle profesorice Dijana i Ana. 'Ovo su moji', rekla je Maja prije nego što su dječica zapjevala.

Uz pjevanje su pokazali i talent na udaraljkama. 

- Jako ste simpatični i ono što mi je fascinantno vidjeti toliko različitih outfita i emocija. Mislim da nisam nikad vidio ovako šarenu ekipu - rekao im je Davor.

- Hvala Majo što si nas pozvala - poručila su djeca iz zbora.

Na audiciju je došla i Ukrajinka Vladyslava Kushnir koja je završila cirkusku akademiju. Trenutačno u Zagrebu trenira i uči djecu cirkuskim vještinama. Jedan od razloga zašto se prijavila u show je to što je njena baka bila velika obožavateljica emisije. 

Vladyslava je oduševila žiri svojim akrobacijama u zračnom kolutu. Žiri ju je oduševljeno, ali i sa strahom gledao cijeli nastup. 'Wow', komentirala je kratko Martina.

- Ja bih rekao da je ovo bila najbolja točka zračnog koluta koju smo vidjeli u Supertalentu - rekao je Davor, a složili su se i ostali pa je s četiri 'da' prošla dalje.

S plesnom točkom predstavio se Ivan Novogradec, koji pleše breakdance. Gledateljima je ispričao svoju inspirativnu priču o tome da je rođen s govornom manom i nedovoljno razvijenim nogama pa mu je odrastanje bilo jako teško.

Često se znao osjećati neprihvaćenim, sve dok ga roditelji nisu upisali na breakdance. Ivan danas radi kao trener u plesnom klubu, a na 'Supertalent' ga je prijavio njegov brat.

- Dobro mi je kad vidim da netko zaista uživa u tome, ne showastično, nego ti u tome uživaš - rekao je Davor. 'Ivane, bio si genijalan', rekla mu je Maja, a od svih četvero u žiriju je dobio 'da'.

Sljedeći su na scenu došli Nebur i Manoela, bračni par iz Španjolske koji nastupa pod imenom The Shesters. Njihova adrenalinska točka ostavila je žiri bez riječi.

Nebur je bacao noževe na podlogu koja se nalazila iza Manoele, a u jednom je trenutku stavio povez na oči. 'Ma daj, vi niste normalni', poručila im je Maja nakon nastupa.

Maja im je predložila da za sljedeći put uzmu Davora kao asistenta. Par je prošao dalje.

Na pozornicu izašla Hitna Ražnjević koja je žiriju izrecitirala molitvu na latinskom jeziku. Kako kaže, latinski joj je najdraži jezik, ali voli i engleski. Ipak, nije oduševila žiri, a Maja i Martina stisnule su 'X'. Davor joj nije htio prekinuti nastup jer je bio znatiželjan.

- Mislim da vama ovo nije šala, vi u ovo stvarno vjerujete, vi se s tim bavite i to prenosite i širite među ljudima i mislim da je to ključno i hvala vam na tome - rekao joj je Fabijan, ali Hitna nije prošla dalje.

Lara Kim Velić oduševila je žiri svojim glasom. Zapjevala je pjesmu benda Kaliopi i oduzela dah svima u studiju.

- Zastala sam od snage koju to biće od 15 godina nosi - rekla joj je Martina nakon nastupa.

- Imaš glaščinu, a ne glas - rekao joj je Bilman.

S njom su se složili i ostali pa 15-godišnjoj Lari dali četiri 'da' i prolaz u daljnje natjecanje.

Mađioničar Danijel Kovačević je zbunio žiri svojim trikovima, ali ih i oduševio.

- Ja imam problem, ne mogu se samo opustiti i gledati mađioničara dok nešto radi nego uvijek moram zapravo pratiti u kojem trenutku mogu shvatiti kako to funkcionira. Tu je ono što je mene zapravo najviše razveselilo jer i kad sam mislio, e sad ovo neće biti to taj dio, sjelo je na kraju i to je ono što ja smatram vještinom. Bravo - rekao je Fabijan, a Martina se složila s njim.

Plesač Damiano Lopez došao je iz Italije. Sa samo 15 godina je postao prvak Australije u latinoameričkim plesovima. Ipak, odlučio je pokazati svoj pjevački talent koji se svidio žiriju. U 'Supertalent' ga je pozvao njegov dobar prijatelj, plesač Marko Ciboci, koji mu je kao podrška došao i među publiku. 

- Mogu vas zamisliti kako nastupate u divnom baru u Las Vegasu i djevojke vam bacaju novac. Ludilo - rekla je Maja nakon nastupa. Damiano je dobio četiri 'da' i prošao dalje.

Stigla je i plesna skupina Force Celje. Njihov voditelj Miha rekao je kako je on njihov mozak, a kad se svi spoje dobije se gibanje jednog tijela. Martina ih je pohvalila jer su većinom u grupi muškarci.

- Ja sam bio podosta zabrinut kada ste izašli na scenu jer ste mi izgledali kao neka etno skupina koja ide na pecanje i na piknik, dok niste počeli plesat. Izgledalo je sve samo ne ono kako sam mislio na početku. Moćno i urbano - rekao im je Davor.

Sljedeći je pred žiri izašao Damir Ljubek, umirovljenik koji pjeva od svojih dvadesetih godina. U 'Supertalent' se prijavio kako bi nasmijao svoje prijatelje i zabavio publiku, koja je tijekom njegovog nastupa zaplesala. Damir je Martini poklonio i ružu.

- Nikad nisam željela nekog više pustit dalje s manje talenta - rekla je Martina. Poručili su mi da je njihovu pažnju teško zadržati, ali da je on uspio pa je prošao dalje. 

Emina Bajtarević sljedeća je stigla na pozornicu, čiji talent gledatelji još uvijek nisu imali priliku vidjeti. Emina je prije četiri godine pjevala u 'Supertalentu', a sad je pokazala koliko je vješta u trbuhozborstvu i pjevanju bez pomicanja usta. Na pozornicu je izašla s lutkom koju je nazvala Deda i s njom zapjevala 'My Way' Franka Sinatre.

- Usavršila si još jednu stvar i napravila još jedan ogroman zadatak i to ja zovem definicijom supertalenta - rekao joj je Fabijan, a Martina joj je poručila da je čudesna. Tomčić je dodala i kako joj nije u potpunosti jasno kako je uspjela promijeniti svoj glas. Nije manje bila oduševljena ni Maja koja je rekla:

- Ti si toliko dobra da ja ozbiljno ne znam tko će još doći na ovu audiciju da tebe pobijedi u ovoj sezoni.

Emina je od svih najviše oduševila voditelje koji su joj dali zlatni gumb. 'Čisto da se zna, naš zlatni gumb je prošle godine pobijedio', rekao je Frano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 17

VIDEO