Obavijesti

Sport

Komentari 72

Počela Bundesliga: Mandžukić zabio nakon samo 16 minuta

Počela Bundesliga: Mandžukić zabio nakon samo 16 minuta
6

Mandžukiću je trebalo samo 16 minuta da zabije gostima. Robben je nabacio Ribery je pucao, a golman Borussije kratko odbio. Mandžo je natrčao i zabio

VIDEO

Mario Mandžukić već u prvom kolu Bundeslige pokazao je treneru Bayerna Pepu Guardiolu da neće tako lako ispustiti mjesto u prvih 11. Naime, hrvatski napadač zabio je nakon samo 16 minuta igre drugi gol Bayerna u pobjedi 3-1 protiv Borussije Mönchengladbach.

Robben je nabacio s desne strane, Ribery je pucao, a golman Borussije samo je kratko odbio. Lopta se odbila točno pred Mandžukića koji zabija za vodstvo 2-0.

Mandžo se u prvom poluvremenu našao u još dvije lijepe prilike, ali je udarac glavom u 19. minuti otišao pokraj gola, a u 44. minuti fantastično mu je udarac s pet metara obranio golman gostiju. Hrvatski napadač odigrao je cijelu utakmicu za bavarski sastav.

Bayern je, inače, poveo u 12. minuti nakon što je Ribery fantastično pronašao Robbena koji udarcem iz prve zabija prvi ovogodišnji gol u Bundesligi.

U 40. minuti Borussia je smanjila na 2-1 autogolom Dantea, koji je nespretno reagirao nakon ubacivanja s lijeve strane i posremio loptu u vlastitu mrežu ispred Neuera.

U 68. minuti Bayernu su trebala čak dva penala da poveća vodstvo na 3-1. Dominguez je pokraj Müllera igrao rukom, a sudac se nije dvoumio i pokazao je na penal. Ipak, golman gostiju fantastično je obranio taj udarac. Lopta se odbila do Robbena, koji je pokušao proći Domingueza, ali  gostujući igrač opet je igrao rukom, te su Bavarci dobili novi penal. Ovog puta siguran realizator bio je Alaba.

Bayern je tako pobjedom krenuo u obranu naslova. Ostale utakmice prvog kola Bundeslige igraju se u subotu i nedjelju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 72

VIDEO

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
Ivanušec se potpuno izgubio, Sosa 'pobjegao' iz Nizozemske i odmah pronašao pravu formu...
POGRIJEŠILI S NIZOZEMSKOM

Ivanušec se potpuno izgubio, Sosa 'pobjegao' iz Nizozemske i odmah pronašao pravu formu...

Plus+ Borna Sosa je na ljeto preselio u Torino, tamo postao standardni prvotimac i odmah se vratio u prvi plan kod Zlatka Dalića. I od zadnjih sedam golova Hrvatske (u rujnu i listopadu), čak tri su 'njegova'...