Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Počastite se kobasicom kakvu niste kušali i otkrijte novi okus

Počastite se kobasicom kakvu niste kušali i otkrijte novi okus
1

Kobasice se rade od mljevenog mesa, koje se miješa sa začinima te se puni u tanko prirodno (životinjsko) ili umjetno crijevo. Najčešće se rade od svinjskog mesa i dodaju se sol, papar, češnjak i paprika

Ukusna i puna okusa, kobasica je tradicionalni proizvod poznat diljem svijeta. Vrlo je praktična jer ima dugi rok trajanja, a kod nas su Slavonci i Baranjci poznati kao veliki poznavatelji proizvodnje i kvalitete kobasica.

Kobasice se rade od mljevenog mesa, koje se miješa sa začinima te se puni u tanko prirodno (životinjsko) ili umjetno crijevo.

Ne odgađajte obaveze nego se pokrenite obavite što ste htjeli
Ne odgađajte obaveze nego se pokrenite obavite što ste htjeli

Najčešće se rade od svinjskog mesa i dodaju se sol, papar, češnjak i paprika. Danas se počastite vrstom kobasice koju još niste kušali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0