Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Počastite se finom kobasicom, ali ne pretjerujte s količinom

Počastite se finom kobasicom, ali ne pretjerujte s količinom

Kobasice se rade od mljevenog mesa, koje se miješa sa začinima te se puni u tanko prirodno (životinjsko) ili umjetno crijevo. Najčešće se rade od svinjskog mesa

Suhomesnati proizvod koji je tradicionalan u mnogim dijelovima svijeta je kobasica. U Hrvatskoj su Slavonci i Baranjci poznati kao veliki poznavatelji proizvodnje i kvalitete kobasica.

Kobasice se rade od mljevenog mesa, koje se miješa sa začinima te se puni u tanko prirodno (životinjsko) ili umjetno crijevo. Najčešće se rade od svinjskog mesa i dodaju se sol, papar, češnjak i paprika. Slatka ili ljuta paprika dodaju se po ukusu proizvođača.

Otkrivamo kako nastaje prava Slavonska kobasica: 'Dodaje se slanina i dimi do 14 dana'
Otkrivamo kako nastaje prava Slavonska kobasica: 'Dodaje se slanina i dimi do 14 dana'

Danas proslavite kobasicu i počastite se omiljenim narescima, no s količinom nemojte pretjerati jer može štetiti organizmu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Jako mudro: Psihijatar otkrio 12 pravila za sretniji i ljepši život
POSLUŠAJTE IH

Jako mudro: Psihijatar otkrio 12 pravila za sretniji i ljepši život

Jungova učenja nas pozivaju na unutarnju refleksiju, samospoznaju i prihvaćanje. Njegova mudrost ostaje relevantna i danas, jer nas podsjeća da je istinski smisao ravnoteži te razumijevanju sebe i drugih
Oni koji se nisu osjećali voljenima kao djeca često kao odrasli pokažu ove osobine
DJETINJSTVO BEZ LJUBAVI

Oni koji se nisu osjećali voljenima kao djeca često kao odrasli pokažu ove osobine

Postoji duboka veza između iskustava iz djetinjstva i ponašanja odraslih. Posebice u slučajevima kada je nedostajalo ljubavi i privrženosti, učinci se često odražavaju u odrasloj dobi