Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

P S l H O G I N E K O L O G
Evo kako ja radim tako zahtjevno jelo...dok trajbam nekoliko jaja tavica sa uljem se grije, usipam sad već dobro istrajbana jaja, malo pričekam pa ih promiješam pomičući ih u stranu da bi onaj još sirovi dio zahvatio tavicu, to napravim par puta i ugasim vatru. Cijeli postupak traje minutu možda dvije. Jaja sa posebnom špatulom premjestim na tanjur i obilno ih zalijem ketchupom. Uz to možete poslužiti šnitu DOMAĆEG kruha. I to je to. Dobar tek 😳🥴
DoraTea
Bez kečapa 🤢, bolje malo sira da se lijepo rastopi. Sol i papar ništa?
P S l H O G I N E K O L O G
Može i sir još bolje ali onda stavim nekakvu šunku...sol se podrazumijeva, papar nikada ne stavljam u jaja
DoraTea
Bez papra ne ide. Ponekad i malo čilija😋
P S l H O G I N E K O L O G
U jaja sigurno NE 🤪😅
DoraTea
Kako ne, ako to beba hoće👶😆Super su mi ovi izgovori😄
P S l H O G I N E K O L O G
Beba još ne zna što je papar a i da zna rekla bi da ga ne želi u hrani 🤪
DoraTea
Ma, ne razumiješ se ti u to🤣😜
P S l H O G I N E K O L O G
Volim kečap na kajgani...a pogotovo mesni doručak od gavrilovića s jajima, to mi je ostalo iz djetinjstva
d4
Kečap i pečena jaja nikako, ali sve je stvar ukusa. Meni osobno pečena jaja bez papra nisu nešto ili čili ili kajenski papar samo da se osjeti.
DoraTea
Evo istomišljenika 😊
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .