pitam se koje je to meso kvalitetno? jer dobro se zna, da visoka cijena nije mjerilo kvalitete
Ir
Ironfist
09.9.2019.
Odustani
Gore kod peradi piše da treba smanjiti jela od peradi, a kod crvenog mesa da treba povećati jela od peradi. Šta da radim?
~DAVID~
09.9.2019.
Odustani
Hormoni u piletini kojom ju tove kako bi pile u mjesec dana izraslo kolik mu inaće treba 6 mj.hormoni ubrzaju rast stanica,zbog toga dolazi do greške u dijeljen
ju stanica/MUTACIJE=RAK! Tako je i sa ostalmom peradi+antibiotici koji im se daju,uništavaju našu floru crijevnih bakterija koje štite od upala a upale opet dovode do mutacija stanica. Dakl ne uzrokuje piletina rak,naime prije 30-40 god.nije,nego ono čime se tovi,smjesa je hormonska bomba.
Prikaži još ↓
zx6r-2001
09.9.2019.
Odustani
a voće i povrće je kao strogo ekološki uzgojeno,čime ih sve špricaju to nigdje ne pišete te kako to djeluje na korjen koji hrani biljku,a namirnice pod oznakom
eko su naravno 3x skuplje,a i pitanje je u kojoj mjeri je to eko,
Prikaži još ↓
up
umjereni pacifist
09.9.2019.
Odustani
obično u vrijeme financijske krize izlaze informacije da je štetno meso,riba,rakovi,masti i najzdravije je puno šetati i pasti travu. malo ste uranili recesija
tek počinje.
Prikaži još ↓
D1
Duracell 1
09.9.2019.
Odustani
Pa nije onda meso i piletina krivac, već hormoni i lijekovi koje im dajemo. Ali isto to vrijedi i za hranu biljnog porijekla - šprica se svim i svačim, nema što
nije genetski modificirano, voda i tlo zatrovani kemikalijama.... što onda da jedemo? Da živimo od ljubavi možda? Ovakvi članci su bespredmetni i glupi.
Prikaži još ↓
arni2
09.9.2019.
Odustani
Nemojte ništa jest ni pit i crknite od gladi... Eto tako bi to izgledalo kad bi slušali medije i svakojaka istraživanja
da
damat
09.9.2019.
Odustani
Šta da jedem? Gumene bombone?
dr
draženmuhvić
09.9.2019.
Odustani
Ako ne želite dobiti rak jedite rakove. Mislim ono: klin se klinom izbija (a rak rakom, logično)...
bb
balki balki
09.9.2019.
Odustani
U životu je najbitnija mjera tj osjećaj za "taman". Birati zdravije namirnice iz domaćeg uzgoja, spremati ih preferirajući mediteranski tip kuhinje. Ne koristit
i palmino ulje nego maslinovo, bućino, suncokret i sl. Balansirati obroke da bude "svega" zastupljeno (cca 20~30% mesa a ostalo prilozi tj povrće, krumpir, cjelovite žitarice). I ne živjeti ko nekretnina nego se kretati, baviti sportovima i boraviti u prirodi redovno.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .