Gulaš se ne može skuhati za 50 minuta,a pogotovo ne juneći.Meso bi bilo prežilavo. Svako malo vidim na portalima nešto slično i ne mogu vjerovat.
Dk
Deaktivirani korisnik
25.10.2020.
Odustani
Istina. Ja ga kuham cca. 2 sata, nekad i duže.
StjepanValjak
26.10.2020.
Odustani
ja uzmem sto kuna i idem u restoran na gulaš,bez ajvara
Dk
Deaktivirani korisnik
27.10.2020.
Odustani
U gulaš ajvar ne ide, to je onda bućkuriš. Sa 100 kuna doma možeš nahraniti čitavu obitelj, mada je lijepo ponekad i do restorana otići, pogotovo ako imaju dobr
og kuhara.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .