Obavijesti

Philips Multicooker - u kuhinji i na godišnjem!

Philips Multicooker - u kuhinji i na godišnjem!
1

Jedna od najstresnijih obaveza na našoj „to do“ listi prilikom odlaska na more je – pakiranje. Uz Philips Multicooker možete se opustiti jer imate sve za kuhinju!

Sveprisutan strah od zaboravljanja osnovnih stvari bez kojih nećemo preživjeti te dane koje jedva čekamo, oduzima nam uživanje u pripremama za put. Stres je tim veći što je naša obitelj šira – hoćemo li u našoj vikendici, apartmanu ili kamp kućici imati sve što nam je potrebno da naši najmiliji budu siti i sretni. Iako bi to voljele, nikad nije praktično prenositi cijelu kuhinju na naše odredište. Kod kuće se ipak osjećamo najsigurnije jer imamo sve što nam je potrebno i ne možemo zamisliti pripremu obroka bez naših tavica, zdjela, hvataljki i pećnice.

Zato se Philips dosjetio ultimativnog riješenja uz kojeg možemo odahnuti i imati brigu manje. Philips Multicooker ima sve što vam je potrebno u kuhinji – jer on kuha, prži, pirja, radi jogurt, džem i to sve u jednom loncu.

Ovo malo, prijenosno i multipraktično pomagalo možete smjestiti gdje god poželite i pripremiti jelo koje god poželite. „Od džema do sarme“ slogan je koji ga najbolje opisuje. Uz Philips Multicooker možete pripremati vaša najdraža jela, bilo kuhana, duboko pržena, pečena, pripremana na pari ili pirjana. Sve što trebate napraviti je ubaciti sastojke, namjestiti prikladnu opciju kuhanja i vrijeme te ostaviti Multicooker da napravi svoj posao – i to je to.

Pripremite jutarnji omlet i juhu od rajčice prije odlaska na plažu. Za ručak možete napraviti osvježavajuću salatu od hobotnice ili pak brudet. Ako planirate izlet ili dulje izbivanje iz kuhinje, posebno praktična je opcija „Keep warm“ koja će vaš obrok održavati toplim i svježim sve do vašeg povratka.

Očekujete li goste, iznenadite ih kolačem od čokolade i oraha. Također, možete pripremiti i džem od jagoda kojeg možete namazati na kukuruzni kruh pripremljen također u Multicookeru.

Sve to i još više dostupno vam je uz samo nekoliko pritisaka tipki.

Uz novi Philipsov Multicooker možete u potpunosti uživati u svom godišnjem odmoru.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO