Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Pečeni krumpiri s cimetom će vas iznenaditi svojim okusom

Pečeni krumpiri s cimetom će vas iznenaditi svojim okusom

Oko pripreme pečenih krumpira rijetko tko previše komplicira. Eventualno im se dodaje neko povrće, ali ako želite probati neki novi okus, isprobajte ovu verziju s cimetom

broj osoba: 4

priprema: 45 minuta

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

krumpir 01:09

Sastojci:

700 g krumpira, 5 režnjeva češnjaka, 3 žlice maslinova ulja, veći štapić cimeta, žličica soli, 1/2 žličice papra

Kiselili smo kupus: Evo kakav izabrati i koji su ključni koraci
Kiselili smo kupus: Evo kakav izabrati i koji su ključni koraci

Priprema:

Zagrijte pećnicu na 160 stupnjeva. Krumpire operite, ogulite i narežite na kockice veličine 3 cm. Prelijte krumpir maslinovim uljem, dobro posolite i popaprite pa ga prebacite u kalup za pečenje. Rasporedite režnjeve češnjaka i razlomljeni štapić cimeta. Pecite otprilike sat i 15 minuta, uz povremeno miješanje. Nakon toga pojačajte temperaturu na 220 stupnjeva i pecite još 15 minuta, dok ne postanu hrskavi. Poslužite odmah uz pečenu piletinu.

POGLEDAJTE VIDEO: 'BITI KUĆANICA JE NAJTEŽI POSAO'

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3