Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Patišon se bere u kolovozu, ima gotovo sve vitamine grupe B

Patišon se bere u kolovozu, ima gotovo sve vitamine grupe B

Meso patišona je bijelo-zeleno, kremasto i čvrsto, te slatkastog okusa. Odličan je u salatama i satarašima, kao i za pohanje, ali i za kiseljenje. Može stajati tri tjedna

VIDEO

Patišon ima oblik spljoštenog diska naziva se i “UFO-bundeva”. Može biti teška od 200 do 300 grama. Okusom podsjeća na tikvice (zucchini) i krastavce, pa se može spravljati i na iste načine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:05

Sadrži gotovo sve vitamine grupe B, vitamin E i karotin. Sije se u svibnju na razmak oko 50 cm, a bere se već tri mjeseca nakon sijanja, najbolje kad potpuno pobijeli. Za konzumaciju, mladi plodovi ne moraju biti oguljeni jer je koža još mekana, a sjeme nije izraženo, piše Agroklub.

Dok ste na godišnjem: Biljke od sušenja spašava kada s vodom
Dok ste na godišnjem: Biljke od sušenja spašava kada s vodom

Meso patišona je bijelo-zeleno, kremasto i čvrsto, te slatkastog okusa. Odličan je u salatama i satarašima, kao i za pohanje, ali i za kiseljenje. Može stajati tri tjedna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj
'Saznala sam da me muž vara, ali ništa ne poduzimam. Evo zašto ga nikad neću ostaviti!'
VARAJU LI DOBRI MUŽEVI?

'Saznala sam da me muž vara, ali ništa ne poduzimam. Evo zašto ga nikad neću ostaviti!'

Ispovijest žene na Redditu izazvala je dosta komentara. Svog savršenog muža ulovila je u prijevari, no ne želi ga suočiti s time da ne izgubi život na koji je navikla