Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

aj
Ne kužim likove koji vade i hvale se tim periskama. Šta ima atraktivno i zanimljivo u tim ružnim koščurinama? Pa ljepša je oglodana kost od bunceka.
posljednji zagorac
Nema tice do prasice... 😁
aj
Tako je, suhi kuhani bunceka je atrakcija, ali ne može stajati za ukras, da se ne pokvari.Ali kost se može držati kao suvenir.
duš man
jeste li vidjeli da u spotovima svi Dalmatinci pivaju o ribi i soli, a svi tamane pršut i janjetinu.....da je Coce ribu jeo i sad bi piv'o
bubačmarac
duš man Coce je kadar bio sam cijelo janje pojesti. Znam iz prve ruke.
ip
rokči rokči janje moje,najbolje ih pomiješat
Ro
a jedna lagana buzara od rovanica ili pidoča
Dk
Vjerojatno jer je zabranjeno pa se povećava važnost ili možda lik niti ne zna što drži.
Dk
To nije lik , to je tikvan .
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .