Obavijesti

Sport

Komentari 24

Ovo je dres u kojem će Hrvatska igrati na Svjetskom prvenstvu?

Ovo je dres u kojem će Hrvatska igrati na Svjetskom prvenstvu?

Footy Headlines, specijalizirani portal za nogometne dresove, objavio je mogući dizajn u kojem bi 'vatreni' mogli nastupiti u Kataru. Objavili su prvu garnituru, a opet su u prvom planu crveno-bijeli kvadratići

VIDEO

Samo četiri mjeseca ostala su do Svjetskog prvenstva u Kataru. Poznate su sve reprezentacije koje će nastupiti, ali ne i dresovi u kojima će se predstaviti svijetu. U novom ruhu zaigrat će i hrvatska reprezentacija. Navijači su nestrpljivi i ne mogu dočekati rujan i utakmice Lige nacija protiv Danske i Austrije kada bi Modrić, Kovačić, Brozović i društvo trebali i predstaviti nove dresove, no čini se da ih je specijalizirani portal za dresove Footy Headlines preduhitrio.

Pokretanje videa...

Hrvatska nogometna reprezentacija pobijedila je Francuze prvi put u povijesti 01:08

I ranije su objavljivali predložak dizajna, a ovaj put je procurio dizajn novog dresa 'vatrenih'. Objavili su samo prvu garnituru, a opet je u prvom planu prepoznatljivo obilježje Lijepe naše, crveno-bijeli kvadratići. Za razliku od ranijih predložaka, kvadratići će biti i na rukavima uz dodatak plave boje.

U odnosu na dres koji su naši reprezentativci nosili posljednje dvije godine, kvadratići su manji. Kao i do sada, tehnički sponzor naše reprezentacije ostao je Nike. To ne znači da će naši reprezentativci sigurno zaigrati u ovim dresovima, već je to informacija Footy Headlinesa, specijaliziranog portala koji je u većini slučajeva pogodio dizajn. Ipak, za samu potvrdu morat ćemo se još malo strpjeti. 

Inače, prije desetak dana isti portal objavio je majice u kojima će se naši reprezentativci zagrijavati. Karakteristične 'kockice' bit će glavni motiv, dok će svijetloplavim slovima biti oblikovane 'kockice' s natpisima Hrvatska. Kao i dosad, proizvođač opreme biti će Nike, a grb Hrvatskog nogometnog saveza nalazit će se na sredini majice.

Još nije poznato kakvog dizajna će biti druga garnitura, ali navijači se nadaju da će boja dresa ostati crne boje. Prvi put u tom ruhu naši reprezentativci zaigrali su prije četiri godine pa u crnim dresovima probili se do finala Svjetskog prvenstva. Taj dizajn oduševio je navijače i uz klasične crveno-bijele kvadratiće postali su prepoznatljivo ruho Hrvatske u svijetu. 

Podsjetimo, Hrvatska će Svjetsko prvenstvo otvoriti protiv Maroka 23. studenog, četiri dana kasnije slijedi dvoboj s Kanadom, a 1. prosinca grupnu fazu, a nadamo se ne i natjecanje, zaključit ćemo protiv Belgije. 

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija

Kako su izgledali svi dresovi Hrvatske kroz povijest, možete pogledati OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 24

VIDEO

Dječak (15) se bori za život. U pomoć je uskočio Marko Livaja
VELIKO SRCE

Dječak (15) se bori za život. U pomoć je uskočio Marko Livaja

Dječak Filip Lemo (15) boluje od aplastične anemije koja se liječi presađivanjem koštane srži ili matičnih stanica. Vodi najvažniju bitku u životu i hitno mu je potrebna pomoć
Kladionice imaju jasnog favorita za novog trenera Dinama: Evo tko vodi u utrci za 'vruću' klupu
NEKA POZNATA IMENA

Kladionice imaju jasnog favorita za novog trenera Dinama: Evo tko vodi u utrci za 'vruću' klupu

Favorit kadionice je već vodio Dinamo u 100 utakmica, a pod njegovim vodstvom klub je postigao zapažene uspjehe u Europi. Sljedeći na listi je Željko Sopić