Obavijesti
komentari
Ove 3 vrste lonaca i tava svi trebaju imati u svojoj kuhinji
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ma
Ne zaboraviti i bakrene lonce pogotovo za izradu slatkih deserta, neznam zasto ali desert je bolji jedino su lonci duplo skuplji ond najskupljeg inoxa kao npr Fiseler,WMF
up
na šparetu sva variva i gulaše kuham u bakrenom kotliću presvučenim cinom. -sve je puno ukusnije i troši manje energije.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .