Obavijesti

Show

Komentari 7

Ovako je Indira govorila o mužu Miroslavu Levaku: Drhtala sam, ali rekla sam mu da ne brine...

Ovako je Indira govorila o mužu Miroslavu Levaku: Drhtala sam, ali rekla sam mu da ne brine...
5

Pjevačici je to bio drugi brak. Indira je poslije vjenčanja rekla da ju je Miroslav osvojio izgledom, ali i da je on genijalan suprug, njezin najbolji prijatelj i ljubavnik...

VIDEO

U lipnju 2014. godine pjevačica Indira Vladić udala se za bjelovarskog poduzetnika Miroslava Levaka na imanju vinarije Coner. Slavonska pjevačica je šokirala s objavom o njihovom razvodu nakon 11 godina braka.

- Osjećam potrebu da kao javna osoba koja s vama svakodnevno dijelim poslovne i privatne trenutke, podijelim i ovu vijest. Moram vam objaviti da smo nakon 11 godina braka, Miroslav i ja donijeli zajedničku odluku o razvodu. Dalje nastavljamo razvijati naše živote neovisno, ali kao dvoje ljudi koji se poštuju, ostajemo poslovni partneri i prijatelji. Poštujući višegodišnji zajednički život i sve prekrasne zajedničke trenutke našeg braka, više izjava na ovu temu nećemo davati - poručila je.

Poznati na modnoj reviji Matije Vuice u dvorcu Trakošćan

Na njihovo vjenčanje bili su pozvani samo uža obitelj i prijatelji. Pjevačica je tad ispričala detalje sa svadbe.

Indira se razvodi: 'Miroslav i ja smo donijeli zajedničku odluku'
Indira se razvodi: 'Miroslav i ja smo donijeli zajedničku odluku'

- Prekrasna noć u kojoj se slavila ljubav u društvu nama jako dragih prijatelja i najuže rodbine, lumpovalo se do ranih jutarnjih sati, bilo je fantastično - rekla je Indira za  RTL Exkluziv te dodala kako su svi komentirali da tako vesele mladence u životu nisu vidjeli.

Zagreb: Poznati na otvorenju 2. In Dizajna - festivala modernog doma

Kako je tad tvrdila, sve je bilo fantastično.

- Drhtala sam, a onda je krenula pjesma 'Fly Me to the Moon'. Ovo je uistinu bio nastup mog života i najemotivniji nastup u mom životu tako da je suzica krenula - priznala je Indira. Naglasila je da su organizatorima vjenčanja pomalo išli i na živce jer su imali prejednostavne zahtjeve. Težili su minimalizmu. Miroslav ju je iznenadio prvim plesom. 

- Inače nije plesač. Namjeravao je otići u plesnu školu, a li ja sam mu rekla da se ne brine, već da me samo stisne i da mi ne stane na haljinu pa da će sve biti super - zaključila je Indira. Pjevačica je otkrila da ju je Miroslav osvojio izgledom, ali i da je on genijalan suprug, njezin najbolji prijatelj i ljubavnik.

Levaku je to bio prvi brak, dok se Indira 2010. nakon devet godina razvela od Narcisa Mujkića (38). S njim je svadbu imala u hotelu Esplanade pred 300 uzvanika.     

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU: KADA ĆE BRAK, A KADA DJECA?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije