Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Otkrili gastronomske trendove u hotelijerstvu: inovativnost je važna za privlačenje gostiju

Otkrili gastronomske trendove u hotelijerstvu: inovativnost je važna za privlačenje gostiju

Odjeli hrane i pića imaju ključnu ulogu u hotelskom poslovanju, a suvremena hotelska ponuda sve više ide u smjeru inovativnih koncepata koji 'čine razliku'

Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH) ovog je tjedna održala dvodnevnu edukativnu konferenciju - UPUHH F&B Academy 2024  koju je u dva dana posjetilo više od 140 sudionika. Konferencija je okupila stručnjake iz hotelijerske i ugostiteljske industrije iz cijele Hrvatske, a posvećena je istraživanju i prepoznavanju najnovijih trendova u svijetu hrane i pića.

Konferencija je bila prilika za sudionike da čuju vrhunska predavanja stručnjaka iz hotelske F&B scene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Prodali sve 01:07

Među govornicima su se istaknuli Jeffrey J Vella iz Maistre, Dario Kinkela iz Valamar Riviere, Matija Bogdan I Melkior Bašić iz Aminessa, Boris Šuljić iz Boškinca, Emil Perdec iz Plave Lagune, Zdravko Tomšić, Davor Butković i mnogi drugi.

Umjetnost na terasama Opatije: Sit and Meet u suradnji s Amadria Park hotelima
Umjetnost na terasama Opatije: Sit and Meet u suradnji s Amadria Park hotelima

Neke od tema o kojima su stručnjaci pričali bile su '10 najčešćih grešaka u dizajnu jelovnika i vinske karte', 'Izazovi generacija Z i Alpha koje ulaze u ugostiteljstvo', 'Nikad bolje plaće, nikad manje radnika', a dotaknuli su se održivosti, utjecaju poljoprivrede, inovacija, trendova, vinske ponude, kave, koktela i mnoge druge.

- U današnjem dinamičnom okruženju turizma, gdje su gosti sve zahtjevniji, hrana i piće postaju sve značajniji faktor u privlačenju gostiju. Kada promatramo kvalitetu usluge u hotelima, jedan od ključnih elemenata koji se percipiraju su upravo hrana i piće. Stoga je od iznimne važnosti kontinuirano ulagati u edukaciju, kako bismo osigurali da naši hoteli pružaju vrhunsku uslugu i da imamo zadovoljne goste. Upravo zbog toga smo organizirali UPUHH F&B Academy, kako bismo omogućili stručnjacima iz hotelske industrije stjecanje najnovijih znanja i vještina, razmjenu iskustva, te potaknuli promjene i napredak u području hrane i pića - izjavio je Bernard Zenzerović, predsjednik UPUHH-a.

Konferenciju je podržalo nekoliko renomiranih partnera, uključujući METRO, Nektar Natura, Laserline/Wordline i Saponia, uz sudjelovanje brojnih pokrovitelja. Održana UPUHH F&B Academy pokazala se kao inspirativan događaj koji je obogatio hotelski sektor i potaknuo daljnji razvoj gastronomije u regiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Evo kako rade dućani u nedjelju
DETALJAN POPIS

Evo kako rade dućani u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču