Obavijesti

Show

Komentari 21

Otkrili detalje nastupa Dimšić na Eurosongu: 'Mia neće biti u crnome, koreografija je nova...'

Otkrili detalje nastupa Dimšić na Eurosongu: 'Mia neće biti u crnome, koreografija je nova...'
2

Voditelji ovog glazbenog spektakla će biti televizijski voditelj Alessandro Cattelan (41), pjevač Mika (38) i pjevačica Laura Pausini (41), a natjecatelji dorađuju svoje pobjedničke nastupe

VIDEO

Pripreme za ovogodišnji glazbeni spektakl već su za mnoge natjecatelje počele. Ove godine, domaćin 66. Eurosonga će biti Italija, u svibnju u gradu Torinu. Većina država je odabrala svoje predstavnike koji su i više nego uzbuđeni zbog nastupa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Maneskin 01:15

Prije nekoliko dana objavljene su fotografije i tema pozornice u olimpijskoj areni Pala Olimpico gdje će se predstavnici europskih država natjecati.

Mia Dimšić otkrila što misli o konkurenciji Konstrakti: 'Vidjet ćemo kako će to proći u Torinu'
Mia Dimšić otkrila što misli o konkurenciji Konstrakti: 'Vidjet ćemo kako će to proći u Torinu'

Ove godine tema Eurosonga će biti mir, a slogan 'The Sound of Beauty' ili Zvuk ljepote.

Voditelji ovog glazbenog spektakla će biti televizijski voditelj Alessandro Cattelan (41), pjevač Mika (38) i pjevačica Laura Pausini (41).

Hrvatsku će predstavljati pobjednica Dore, Mia Dimšić (29) s pjesmom 'Guilty Pleasure'. Urednik HTV-a Tomislav Štengl otkrio je za Jutarnji list kako će se promijeniti koncept cijelog nastupa, te neće biti onaj kakvog smo vidjeli na Dori.

- Dogovorili smo se da promijenimo cijeli koncept nastupa. Mia se na eurovizijskoj pozornici neće pojaviti u crnom, a koreografija će pratiti poruku pjesme, odnosno san naše predstavnice - kazao je.

Prisjetimo se, ukrajinski predstavnici su se nakon aktualnih događaja u njihovoj zemlji popeli na prvo mjesto kladionica za Eurosong 2022, dok je Dimšić u ovom trenutku tek na 33. mjestu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO