Obavijesti
komentari
Ostatke kruha iskoristite za fine složence, juhe ili namaze
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ilmare
Stari kruh na fete ,pa umočim u tučena jaja i pržim na ulju. to mi je najdraže uz čaj navečer...
krnjevo
Ajme, to i ja volim. I uvijek se sjetim mog prijatelja Vukovarca koji je tako pripremljen kruh zvao "pofezne", a mi smo pucali od smijeha kad god bi to izrekao. Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .