Obavijesti
komentari
Ostatke kruha iskoristite za fine složence, juhe ili namaze
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

CU
Sviđa mi se ovaj složenac, probat ću i to jer starog kruha uvijek ima. A i ovaj kolač mi izgleda zanimljiv..:))
fb
..to nemora biti loše uopće i umjesto špinata mislim da bi čak poriluk bio bolji....a na kolače zovi....;-)
CU
Lako za mene ali imam ja ove koji ne vole ništa a kamoli poriluk.Špinat bi im još i mogla uvaliti jer ga vole...A kolače....zovem ako probam ali i to ne prolazi Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .