Obavijesti

Sport

Komentari 89

Ostao je bez najboljeg igrača? "Doktori mu nisu dali igrati"

Ostao je bez najboljeg igrača? "Doktori mu nisu dali igrati"
4

Igrači imaju karakter. Podredili su se kolektivu, nismo igrali briljantno niti smo to očekivali. Sve će utakmice biti teške, rekao je hrvatski izbornik Velimir Perasović

VIDEO

Utakmica je bila nervozna, posebno na početku. Krenuli smo s dosta pogrešaka. Uvijek je teško igrati pred toliko ljudi. Ušli smo u seriju grešaka i Slovenci su to kažnjavali, rekao je izbornik Velimir Perasović nakon slavlja protiv Slovenije.

Hrvatska je u prvom kolu pobijedila Sloveniju 80-73. Nakon nervoznog ulaska u utakmicu, sredinom druge četvrtine stvari su polako počele sjedati na svoje mjesto.

- Igrači imaju karakter. Podredili su se kolektivu, nismo igrali briljantno niti smo očekivali da će to biti briljantno. Sve će utakmice biti teške. Slovenci su ozbiljna momčad i to su pokazali protiv nas - rekao je Perasović za kamere HTV-a i dodao:

- Uvijek sam govorio da će svaka utakmica biti borba. Svaku moramo shvatiti kao zadnju. U početku smo svi bili impresionirani. Pogotovo kod pjevanja himne. 

Neizostavno je bilo pitanje o našem najboljeg igraču Bojanu Bogdanoviću, koji je žestoko udario glavom u parket i upitno je hoće li moći protiv Grčke u nedjelju.

- Bojan? Dobio je jako težak udarac u glavu. Sad je na pretragama. Nešto mu se dogodilo, ne želim prejudicirati, ali doktori su mu zabranili igrati. A znate njega, tvrdoglav je i htio je ući u igru - rekao je Perasović i dodao:

- Možda ćemo sutra ubaciti Tomasa. Treba razmišljati tako da je svaka utakmica nova šansa za dokazivanje. Čeka nas Grčka koja je jedna od najboljih reprezentacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 89

VIDEO

I dalje se čeka novac od Uefe: Igrači Dinama još nisu dobili premije za ulazak u Ligu prvaka
'ISTEKAO NAM JE LEASING'

I dalje se čeka novac od Uefe: Igrači Dinama još nisu dobili premije za ulazak u Ligu prvaka

Plus+ Upravi kluba istekli su leasing ugovori za najam vozila, pa su oni obnovljeni, uz nešto povoljnije uvjete sponzorskog paketa. A i dalje će se voziti istom vrstom i klasom automobila kao prošle godine...
Jeličić: Čuo sam da su u Dinamu pokidani međuljudski odnosi...
STUDIO HNL

Jeličić: Čuo sam da su u Dinamu pokidani međuljudski odnosi...

Mmaeeov je govor tijela bio jako loš. On je spustio čarape, raspustio kosu. Nisi Sergio Ramos. Nisi ni tako dobar ni tako lijep. Durdov? Već čitam da je hrvatski Yamal. Polako...