Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

#ostanidoma i roštiljaj: Počinje Nacionalni Chill&Grill dan

#ostanidoma i roštiljaj: Počinje Nacionalni Chill&Grill dan
1

Veliki majstor kuhinje, Podravkin dugogodišnji chef Zoran Delić, oduševljava svojim cooking showovima, a za današnji prvomajski ručak otkriva kako pripremiti savršeno sočna rebrica i pileća krilca u medu

Nacionalni je Chill&Grill dan, a s obzirom na uvjete u kojima živimo preporuka je da ostanete doma, izađete na svoj balkon, terasu ili dvorište i grilate kao i svih godina do sad. Zato ostani doma, pripremi svoju grill tavu, očisti roštilj i spremi sjajan prvomajski ručak prema receptu Podravkinog chefa.

Rebrica i pileća krilca u medu

Fotolia

Sastojci: 500 g svinjskih rebrica, 300 g pilećih krilaca, Vegeta Natur za piletinu, Vegeta Natur za svinjetinu, dimljena slatka paprika, 100 ml maslinovog ulja, 50 g meda, 500 g poriluka, 100 g hrena, 100 g kiselog vrhnja, 100 g majoneze, 100 g Podravka kukuruza šećerca, 100 g Podravka crvenog graha, sol, papar

Priprema: Pileća krilca i svinjska rebrica marinirajte s Vegetom Natur i dimljenom slatkom paprikom. Med pomiješajte s maslinovim uljem i malo vode. Nakon kratkog pečenja na roštilju počnite premazivati meso mednom mješavinom dok ne dobije lijepu boju, ali pazite da ne zagori i da se med previše ne karamelizira. Salatu pripremite od poriluka, graha, kukuruza šećerca te dresinga od hrena, vrhnja i majoneze, savjetuje chef Zoran Delić.

Sjajan program pratite kroz digitalne platforme 24sata

Ovogodišnji Chill&Grill se pobrinuo da kroz online platforme 24sata u vaš dom donese pregršt zabavnog sadržaja. Tako vas u 9 sati očekuje Live cooking show na Facebooku 24sata, a u podne starta veliki Nacionalni Chill&Grill nagradni natječaj koji će trajati sve do 8. 5. i u kojem dijelimo 50 paketa nagrada ukupne vrijednosti 25.000 kn. Svaki paket vrijedan je 500 kn, a u njemu će se naći Podravkini chill&grill začini za roštilj, Karlovačko pivo, KTC kupon za kupnju svježeg voća i povrća za grill i Ravlić kupon u vrijednosti od 100 kn za kupnju svježeg i sočnog mesa. Sve što trebate je biti kreativni i poslati nam fotku svog roštilja. Oni najkreativniji osvajaju veliki poklon paket vrhunskih proizvoda koji vam trebaju za roštiljanje. Stoga #ostanidoma, fotkaj svoj roštilj i pošaljite nam sliku, a mi ćemo vas darivati vrijednim ChillGrill paketima kako bismo vas pripremili za sezonu roštilja. I ne zaboravite, natječaj traje do 8.5, a pokloni su uistinu fantastični. U 14.30 budite spremni za live svirku koju će održati jedan od najboljih hrvatskih Dj-eva, DJ Jurki koji će unijeti zabavu u domove dilje Hrvatske.

Chill&Grill traje sve do 31.5.

U kasnijim popodnevnim satima danas na digitalnim platformama 24sata moći ćete vidjeti kako su građani roštiljali diljem Hrvatske. A da bi sve na Nacionalni Chill&Grill dan proteklo kako treba pozivamo sve još jednom na odgovornost - #ostanidoma, grilaj i čilaj na svom balkonu, terasi i dvorištu. Pripremili smo sjajan sadržaja da današnji dan prođe baš onako kako ste zamislili, uz puno zabave, dobre klope i svirke. Sve detalje pratite na na Facebook stranici 24sata te chillgrill.hr službenoj web stranici.

Ovogodišnji Chill&Grill 2020. održava se u organizaciji 24sata i missGastro uz glavnog partnera Podravku. Partneri projekta su Grill Majstor, Vegeta, coolinarika.com, Mesna industrija Ravlić, KTC, Pevex i Karlovačko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 29
Medicinska sestra otkrila: Evo za čime ljudi najviše žale kad završe na samrtnoj postelji
TRI NAJČEŠĆA ŽALJENJA

Medicinska sestra otkrila: Evo za čime ljudi najviše žale kad završe na samrtnoj postelji

Pacijenti u zadnjim trenucima često doživljavaju iznimnu jasnoću, koju vjerojatno ne bi postigli dok su bili potpuno zdravi. Tada najčešće izražavaju tri glavna žaljenja