Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Osobna trenerica: 'Ovo je moj trik za savršeno čiste tenisice'

24sata placeholder

Za samo šest sati stare tenisice ove osobne trenerice postaju savršeno bijele i izgledaju kao tek kupljene. Njezin 'trik' ne zahtjeva ni puno truda, ni specijalnu opremu. Treba vam sapun i sunčeva svjetlost...

Nema ništa bolje od para novih tenisica, ali s vremenom i nošenjem one postanu prljave i izgledaju iznošeno. Osobna trenerica Chontel Duncan objasnila je kako njezine stare tenisice uvijek izgledaju kao da su tek kupljene. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CHONTEL DUNCAN (@chontelduncan)

Svoj trik je nazvala 'šestosatnom transformacijom cipela'.

- Prije nego što se itko zapita, ovo nije sponzorirana objava, to je samo pametan 'trik s kojim tenisice izgledaju kao nove', a u koji se kunem - napisala je Chontel Duncan na svojoj Instagram stranici, uz nekoliko fotografija svojih tenisica prije i poslije 'transformacije'.

29-godišnja osobna trenerica iz Brisbanea je potom objasnila korak po korak kako savršeno očistiti tenisice. 

Postupak čišćenja: 

  1. Držeći ih pod mlazom vode nasapunajte cijele tenisice.
  2. Tenisice nakon sapunanja nemojte ispirati.
  3. Stavite mokre nasapunane tenisice na sunce i ostavite ih dok se u potpunosti ne osuše.
  4. Stavite tenisice u perilicu za rublje i operite na kratkom hladnom pranju.
  5. Nakon pranja tenisice ponovo stavite na osunčano mjesto i ostavite ih da se osuše. 

A ako vas zanima kako starim kožnim tenisicama vratiti stari sjaj, provjerite postupak na ovom linku.

STRUČNJACI NAPOKON OBJASNILI: 'Kad vas netko drugi sanja, to može značiti dvije stvari'

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11
Jedno od najzdravijih povrća još je bolje ako je prije smrznuto
OMILJENI PRILOG

Jedno od najzdravijih povrća još je bolje ako je prije smrznuto

Iako se svježe povrće često smatra najhranjivijim, jedno zeleno lisnato povrće zapravo je zdravije u smrznutom obliku i često je omiljeni prilog u mnogim jelima.