Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Ja
Radim u ugostiteljstvu od kad znam za sebe. Jedini problem je nedostatak osoblja u Hrvatskoj. Dok se gazda vozi u mercedesu, a stedi na osoblju, konobar sam radi u smjeni i jedva stize posluzit sve stolove. Kakav ugodan dan, ovo ili ono kad vidis tamo ti sjelo pet stolova, a ove sto sjede jos nisi ni pitao sta ce popit. Zakonom treba propisat koliko konobara dolazi na odredjeni broj stolova na terasi, pa da vidis kakava bi usluga bila. Istina ima i bahatih konobara, groznih, groznih ljudi s kojima sam radila. Al' na prvo mjesto u knjigu zalbe upisite vlasnika kafica, pa onda tu jadnu izmorenu osobu koja ne stize sve posluzit. Ima i svakakvih gostiju, naruci ti kavu i jos pet casa vode, to isto nije normalno, ili sjedi satima za stolom uz jedno pice, ili ostavi neuredan wc, jednom nam se gost doslovno pokakao u pisoar, ja sam to morala cistit, fuj, fuj, fuj, mislim da cu to pamtit cijeli zivot. Onda sto pitanja i podpitanja, zar ne vidis da ne stizem??? Pa, ona oni koji ti se nabacuju.... itd., itd.....
mk
nije lako radit s ljudima
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .