Obavijesti

Sport

Komentari 5

Osijek slavio, navijači bijesni: 'Muko moja, patnja i bol. Hvala Strukanu i VAR sobi, jadni smo'

Osijek slavio, navijači bijesni: 'Muko moja, patnja i bol. Hvala Strukanu i VAR sobi, jadni smo'

Puno je nedostataka u igri, individualnih grešaka i nekolicina navijača smatra da budućnost Osijeka nije toliko svijetla. Velik dio njih zadovoljan je pobjedom, no broj ljutitih navijača je popriličan

VIDEO

Nogometaši Osijeka vezali su dvije pobjede. Nakon Slaven Belupa, rezultatom 1-0 pala je i Lokomotiva u 7. kolu HNL-a. Strijelac odluke bio je Roko Jurišić u 32. minuti, a tijekom susreta VAR soba u kojoj su sjedili Mateo Erceg iz Benkovca i Bojan Zobenica iz Velike Gorice te glavni sudac Duje Strukan iz Splita poništili su Lokomotivi dva gola.

Momčad Federica Coppitellija pobjegla je s dna ljestvice i skočila na šesto mjesto, no navijači nisu zadovoljni prikazanim. Puno je nedostataka u igri, individualnih grešaka i nekolicina navijača smatra da budućnost Osijeka nije toliko svijetla. Velik dio njih zadovoljan je pobjedom, no broj ljutitih navijača Osijeka ispod objave službene Facebook stranice kluba je popriličan.

Donosimo neke od najupečatljivijih komentara.

- Ovo je najgori Osijek od dolazaka ovih vlasnika. Trener je katastrofa - napisao je navijač Luka

- Ovo je otprilike bilo na razini NK Radnik Josipovac: NK Šodolovci. Nek se igrači iz navedenih ne uvrijede. Nikad gori nogomet NK Osijek nije igrao... - piše Mihael.

- Ako si navijač Osijeka valjda se mora samo afirmativno komentirati. Navijač ima pravo na kritiku. Realno ovo je očajna igra, dvije akcije poštene ne mogu spojiti, još teže zabiti. Možda je tu i dosta igrača prosjek, a možda je samo naš Trapattoni trener za Bijelo Brdo. Tu smo za 7/8 mjesto. Odlazak Miereza oslabio ovu ekipu za 30% - još je jedan komentar.

- Bodovi su tu, ali koja nabijačina. Tko prepuca stadion - pobjednik. Gdje su samo izvukli te igrače - smatra Siniša.

- Muko moja, patnja i bol - piše navijač Igor.

- Svaka čast Duje Strukan, danas si naš najbolji igrač. Tako je, neće tebi nitko govoriti koliko ćeš golova Lokomotivi poništiti - ironičan je komentar navijača Eugena.

- Zahvala Duji Strukanu i VAR sobi. Ovo je bilo prejadno u drugom poluvremenu. Kao boksač na konopcima.

- Jakupović nije stavio leće danas? - pita se Lola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Hajdukov team building: Rakitić počastio u Livajinom restoranu, na druženje je došao i Gattuso
UOČI JADRANSKOG DERBIJA

Hajdukov team building: Rakitić počastio u Livajinom restoranu, na druženje je došao i Gattuso

Plus+ Momčad Hajduka ima snažan Gattusov pečat, krase je sloga i zajedništvo, kojima su prebrodili krizu. A to su i glavni razlozi dobrih igara i rezultata, zbog toga u jadranski derbi i ulaze s vrha ljestvice...