"Barem jedanput na tjedan morate prati i drške hladnjaka. Pomislite samo koliko puta tijekom kuhanja, nakon dodira s mesom, jajima, neopranim voćem i povrćem, dodirnete hladnjak.".........zar ima fakat netko tko nakon kaj recimo reze piletinu ili neko drugo meso, razbija jaja za kolace pa mu recimo "procuri" po prstima i onda nakon recimo tih radnji ne opere ruke i ne obrise nego otvara hladnjak i dira jos "505" elemenata u kuhinji ??
be
believe000
04.5.2016.
Odustani
Neko jutro sam gledala emisiju Kod Ane, da znas da ona tako radi. Ja se zacudila kako takvim mokrim/prljavim rukama samo nastavlja raditi.
john_doe
04.5.2016.
Odustani
ma joj...tu anu nebi komentirao :) "kvazi" kuharica :) al nemrem vjerovat da i ona to radi...nemrem si zamisliti onaj "sok" od pilecih prsa...onako ljepljiv i o
nda da diram elemente po kuhinji...fuj fuj
Prikaži još ↓
bijesna baba
04.5.2016.
Odustani
pa valjda se podrazumijeva pranje ruku pa tek onda diranje hladnjaka ili elemenata ali eto valjda dr Oz to mora amerima objasniti
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .