Obavijesti

News

Komentari 2

Ogromne gužve na obilaznici u Zagrebu: Radovi kod 'Plitvica', Lučkog i Buzina stvaraju kaos

Ogromne gužve na obilaznici  u Zagrebu: Radovi kod  'Plitvica', Lučkog i Buzina stvaraju kaos
3

Zbog potrebnih radova na sanaciji prometnica građani Zagreba jutros u počeli u gužvi. Osim na obilaznici, kolone se stvaraju i na Slavonskoj aveniji

VIDEO

Nakon ljetnih radova, Zagrepčane su dočekali i oni jesenski zbog kojih se prometne karte grada doslovno crvene. 

Tako su u utorak ujutro brojni Zagrepčani, ali i oni iz okolnih gradova zapeli u prometnoj gužvi iz smjera bivšeg motela Plitvice prema Buzinu, odnosno istoku. Kako javlja HAK, to će potrajati 10 dana zbog najavljenih radova.

- Do 10. listopada zbog sanacije prijelaznih naprava na zagrebačkoj obilaznici (A3) na nadvožnjaku Buzin, između čvorova Buzin i Lučko (26.+600 km) vozi se dvosmjerno (jednom stranom autoceste), po dva sužena prometna traka u oba smjera, uz ograničenje brzine - napisali su iz HAK-a i dodali kako mole sve vozače za oprez i strpljenje.

Na zagrebačkoj obilaznici u zoni čvora Zagreb zapad iz smjera Bregane i Maclja u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom prema Jankomirskom mostu, a iz smjera čvora Lučko u smjeru grada osiguran je vozni trak kao spoj na Jankomirski most.

Gužva je i na Slavonskoj aveniji, u razini križanja s Ulicom Grada Gospića, zbog radova koji će trajati do 20. listopada. Mole se vozači da koriste obilazne pravce. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Svjedok tragedije u Zagrebu: 'Vlak je naletio na našeg klinca, sve je bilo gotovo u sekundi...'
NALET VLAKA NA DJEČAKA

Svjedok tragedije u Zagrebu: 'Vlak je naletio na našeg klinca, sve je bilo gotovo u sekundi...'

Mladić je navodno išao na trening te je prelazio preko pruge. Što ga je točno omelo da ne vidi ili ne čuje vlak, pokazat će očevid...