Obavijesti

Show

Komentari 11

Oglasila se djevojka poginulog Liama Paynea: 'Dogodine smo se trebali vjenčati. Kako dalje?'

Oglasila se djevojka poginulog Liama Paynea: 'Dogodine smo se trebali vjenčati. Kako dalje?'
4

Potresena Kate Cassidy posvetila je objavu svom dečku čiji je prerani odlazak šokirao obožavatelje i glazbenu industriju diljem svijeta. 'Borim se shvatiti kako živjeti u svijetu bez tebe', piše Kate

Ne znam ni odakle početi. Srce mi je slomljeno na načine koje ne mogu opisati riječima. Voljela bih da možeš vidjeti golem utjecaj koji si imao na svijet, iako se čini tako mračnim sada. Donio si toliko sreće i pozitivnosti svima, milijunima obožavatelja, tvojoj obitelji, prijateljima, a posebno meni, započela je djevojka Liama PayneaKate Cassidy, emotivnu posvetu prerano preminulom glazbeniku koji je prije tjedan dana umro nakon što je pao s trećeg kata hotela u Buenos Airesu.

Justin Bieber odao počast Liamu Payneu uz dirljivi video: Počivaj
Justin Bieber odao počast Liamu Payneu uz dirljivi video: Počivaj

- Ti si moj najbolji prijatelj, ljubav mog života i svi koje si dotaknuo osjećali su se jednako posebno kao i ja. Tvoja je energija bila zarazna, osvjetljavala je svaku sobu u koju si ušao. Ništa od ovoga nije stvarno, i ne mogu razmišljati o ovoj novoj stvarnosti da te nemam. Borim se shvatiti kako živjeti u svijetu bez tebe - napisala je Kate na svom Instagram profilu uz njihove zajedničke fotografije.

Kaže da je izgubila dio sebe pa otkrila da se s glazbenikom dogodine trebala vjenčati.

- Prije nekoliko tjedana sjedili smo vani na prekrasnoj večeri manifestirajući naše zajedničke živote. Tvoju bilješku čuvam blizu, iako si mi rekao da je ne gledam. Pisalo je: 'Ja i Kate vjenčat ćemo se u roku od godinu dana /zaručeni i zauvijek zajedno 444.' Liam, znam da ćemo zauvijek biti zajedno, ali ne na način na koji smo planirali. Uvijek ćeš biti uz mene. Dobila sam anđela čuvara - napisala je.

- Voljet ću te do kraja života i kasnije, noseći naše snove i sjećanja sa sobom kamo god idem. Zauvijek tvoja, Katelyn 444 - zaključila je. Anđeoski broj, 444, prenosi poruku ljubavi, podrške i vodstva vaših anđela.

Prvi put nakon tragične smrti snimili djevojku Liama Paynea
Prvi put nakon tragične smrti snimili djevojku Liama Paynea

Kate je bila s Liamom u danima koji su prethodili njegovoj razornoj smrti, prije nego što se vratila u svoj rodni grad na Floridi u Sjedinjenim Državama. Par je bio na odmoru u Argentini i bili su na koncertu s Liamovim bivšim kolegom iz benda Niallom Horanom. Tijekom svog odmora, koji je prvotno trebao trajati pet dana, i Liam i Kate zabavljali su obožavatelje na društvenim mrežama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11