Obavijesti

Show

Komentari 99

Noževi samo što nisu poletjeli: Zbog showa više ni ne pričaju

Noževi samo što nisu poletjeli: Zbog showa više ni ne pričaju
1

NEPOMIRLJIVE RAZLIKE Kandidati showa Ana i Tin svađaju se oko pripreme jela i lijenosti, a mladi Vinkovčanin s partnericom više ni ne želi razgovarati

VIDEO

Natjecatelji showa “Tri, dva, jedan – kuhaj!” Tin Mlivić (19) i Ana Tomšić Blažan (31) svakim danom se sve žešće sukobljavaju zbog kuhanja i vladanja u showu.

- Ana je već od prvog dana imala prevelika očekivanja jer puca na pobjedu, a ja sam se došao samo zabavljati - kaže Tin. Svađa je izbila kad je Riječanka htjela pripremiti ribu, a Vinkovčanin je izabrao teletinu.

- Kad on postane zainteresiraniji za zadatke i prestane me vrijeđati, onda ću ja biti jako dobra prema njemu - kaže Ana. Kuharski par upoznao se 2016. u povijesnom reality showu “Anno”. Iako su u sadašnji kulinarski projekt ušli prijateljski raspoloženi, napustit će ga, prema svemu sudeći, na “ratnoj nozi”.

- Mi smo se još u ‘Annu’ znali posvađati oko ručka. Sad sam je pozvao da mi bude partnerica jer sam joj još tad obećao da ću promovirati njezino kuhanje kojim se bavi - kaže učenik 4. razreda medicinske škole u Zagrebu. Mladoj reality zvijezdi najviše zamjera što joj, kako kaže, ne pomaže oko kuhanja.


- Ja nisam njegov idiot da se preko mojih leđa šlepa dok se ja borim za opstanak u showu - kaže Riječanka. Iako nisu u dobrim odnosima, Tinu sad nije žao što je odabrao upravo nju za partnericu.

- Ona mora biti svjesna da je u ‘Tri, dva, jedan - kuhaj’ samo zbog mene i da ja ne podnosim zapovjednički način obraćanja - kaže Tin.

Osim što si predbacuju tko je više pridonosio u spravljanju specijaliteta, ljute se i kad ih žiri pohvali jer smatraju da Ivan Pažanin i Tomislav Špiček trebaju definirati tko je od njih dvoje zaslužan za uspjeh.

Dodaje kako je pravo čudo da već nisu 'poletjeli' i noževi. S Riječankom se, tvrdi, neće pomiriti i poslao joj je poruku da je ona završena priča u njegovu životu.

Vinkovčanin se u Zagreb preselio prije dvije godine, a sad je uzor vršnjacima jer tvrdi da zarađuje više od prosječnog Hrvata. Roditelji su ga ostavili nakon rođenja, a odgojili su ga baka i djed. Nagrada od 100.000 kuna njemu, kako kaže, nije bitna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 99

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije