Obavijesti

Sport

Komentari 41

Novi skandal u reprezentaciji Srbije: Golman usred Eura išao u kafanu i tukao se s navijačem!

Novi skandal u reprezentaciji Srbije: Golman usred Eura išao u kafanu i tukao se s navijačem!

Piksi je dao igračima slobodno nakon utakmice sa Slovenijom kako bi razbistrili misli i pripremili se za ključan susret protiv Danske. Neki su dan proveli s obitelji, a Milinković-Savić je otišao u München u 'kafanu'

VIDEO

Orlovi su visoko letjeli i najavljivali velike stvari na Euru u Njemačkoj, baš kao i srpski predsjednik Aleksandar Vučić koji se nadao da će se susresti s Hrvatskom i pobijediti je, ali su opet bolno sletjeli. Ispali su iz prvog kruga Eura.

No, sa skandalima i svađama opet su zabavljali javnost. Dušan Tadić zamjerio je izborniku Draganu Stojkoviću jer ga je uvodio s klupe, najbolji igrači pobunili su se protiv njega i zatražili njegovu smjenu, a državni vrh podignuo je hajku da se pronađe odgovorni koji je predsjednika Vučića i reprezentativce smjestio u avion na kojem je bila naslikana šahovnica. 

QAT, World Cup FIFA 2022, Group G, Brazil vs Serbia

Srpski reprezentativci vratili su se u svoju domovinu i razletjeli na godišnji odmor, ali procurio je još jedan skandal kojeg su do sada uspjeli zataškati. No, pročulo se i izašlo u javnost. Naime, kako piše Telegraf, srpski golman Vanja Milinković-Savić, koji je posljednje tri godine igrao u Torinu kod hrvatskog trenera Ivana Jurića, potukao se s jednim navijačem!

Piksi je dao igračima slobodno nakon utakmice sa Slovenijom kako bi razbistrili misli i pripremili se za ključan susret protiv Danske. Neki su dan proveli s obitelji, a Milinković-Savić je otišao u München u 'kafanu' u kojem se okupljaju ljudi iz Srbije. Jedan navijač mu je prišao: 

- Što ti radiš ovdje? Trebaš biti u karanteni, a ti piješ! - ljutito je dobacio srpskom golmanu koji na Euru nije odigrao ni minute.

Milinković-Savić je poludio na to, opsovao navijača pa ga udario šakom. Zaštitari su ih razdvojili, a golman Srbije je nakon incidenta otišao iz kafića. 

Euro 2024 Qualifier - Group G - Hungary v Serbia

Pokušao je gazda kafića sve zataškati zajedno s vrhuškom srpskog saveza, ali nije uspio. Pročulo se među navijačima pa stiglo i do srpskih medija.

Kako god, nastavak je to skandala u srpskoj vrsti koja je opet izletjela nakon prvog kruga. Samo Piksi Stojković, koji je pred odlaskom, tvrdi kako to nije debakl. 

- Ne postoje fijaska i debakli. Debakl je kad te netko dobije 7:0 i kad pijančiš po Augsburgu i Münchenu i kad se tučeš na treningu. To su stvari kada trebamo biti kritizirani, a toga nije bilo - branio se Stojković, a najnoviji događaji su ga samo demantirali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 41

VIDEO

VIDEO Ozlijedio se Ivan Perišić! Gadno mu je nastradao gležanj
OTPAO ZA LIGU NACIJA?

VIDEO Ozlijedio se Ivan Perišić! Gadno mu je nastradao gležanj

Krajem prvog poluvremena pretrpio je težak start. Suparnički igrač ga je nagazio, u naletu kopačkom zahvatio po gležnju. Perišić je šepao i odmah se osjetilo da je start bio koban
VIDEO Modrić asistirao, grozna ozljeda realovca! Iznijeli su ga na nosilima, jaukao od bolova
REAL SLAVIO, MODRIĆ BRILJIRAO

VIDEO Modrić asistirao, grozna ozljeda realovca! Iznijeli su ga na nosilima, jaukao od bolova

Luka Modrić bio je u prvom sastavu Reala i odigrao je vrlo dobru utakmicu. Asistirao je za vodeći gol u 14. minuti, a u 92. je izašao uz ovacije publike na Bernabeuu. A njegov suigrač se teško ozlijedio