Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Mo
Danas ću kuvat grah.
domiid
Pravis li zaprsku ?
da
Treba zaprška,ali i dodatni sastojci,suha rebra,kobase i špek na sitno,i naravno količina mora bit!
Kp
To to @dadooštri , ako prase ne ugazi unutra ništa od toga....
da
Mora bit armature!
Mo
Stavim i malo čilija
da
Uvijek malo,ne previše da ne preuzme ostale sastojke
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .