Obavijesti

News

Komentari 28

Novac potrošio u kockarnici, a policiji prijavio da je opljačkan

Mladić (19) je policiji lažno prijavio da su ga opljačkala trojica razbojnika u noći na utorak. Rekao je da su mu verbalno prijetili te mu potom otuđili 10.500 kuna

VIDEO

Policijski službenici PU Jastrebarsko dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje da je lažno prijavio da je opljačkan.

Mladić je u utorak u 8.48 sati, u službenim policijskim prostorijama, lažno prijavio da su ga tijekom noći opljačkala trojica razbojnika. Oni su ga, kako je rekao, oko 00.45 sati te noći presreli na šetalištu braće Kazić i verbalno mu prijeteći otuđili 10.500 kuna. 

Policija sumnja da je 19-godišnjak lažno prijavio razbojništvo jer je novac potrošio u kockarnici u Jastrebarskom. Nakon kriminalističkog istraživanja podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.  



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 28

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku
Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju
VIDEO

Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju

U prometnoj nesreći sudjelovali su osobno vozilo i pješakinja koja je smrtno stradala. Cesta je zatvorena i u tijeku je očevid.