Obavijesti

Show

Komentari 0

Nova audicijska epizoda donosi 11 kandidata: Stižu Nikola Tesla, bivša balerina, uigrani akrobati

Nova audicijska epizoda donosi 11 kandidata: Stižu Nikola Tesla, bivša balerina, uigrani akrobati
6

U svakoj emisiji podijeljeni su i zlatni gumbovi koje su dosad iskoristili Maja, Fabijan, Martina i voditeljski dvojac Frano i Igor, a samo još Davora zasad nijedan kandidat nije u toj mjeri uspio osvojiti

VIDEO

Nakon četiri emitirane audicijske epizode, 'Supertalent' je stigao na pola audicijskog dijela emisije. Dosad su gledatelji imali prilike vidjeti iznimne pjevačke, plesačke i akrobatske nastupe te brojne specifične talente.

ANKETA Ples, pjesma, predstava i talent: Koji nastup je najbolji u 'Supertalentu' i 'Superstaru'?
ANKETA Ples, pjesma, predstava i talent:  Koji nastup je najbolji u 'Supertalentu' i  'Superstaru'?

U svakoj emisiji podijeljeni su i zlatni gumbovi koje su dosad iskoristili Maja, Fabijan, Martina i voditeljski dvojac Frano i Igor, a samo još Davora zasad nijedan kandidat nije u toj mjeri uspio osvojiti.

storyeditor/2023-09-17/Supertalent.jpg

Stiže 'Nikola Tesla'

Za zlatni gumb ili prolazne glasove žirija u novoj epizodi natjecat će se 11 novih kandidata. Među njima će se pojaviti natjecatelj koji će se žiriju predstaviti kao Nikola Tesla, a s mladom asistenticom demonstrirat će vrlo interesantnu točku inspiriranu znanošću.

- Ako dozvolite, ja bih večeras pokušao prenijeti na vas svoju cjeloživotnu fascinaciju elektricitetom - poručit će žiriju, na što će Martina oduševljeno uzviknuti: 'Dapače!'.

Dinamičnu i energičnu akrobatsko-plesnu izvedbu izvest će uigrani dvojac Ibrahim i Sindi koji za svoj talent kažu:

- Ono što mi radimo je jako opasno. Ako izgubimo fokus, možemo se ozlijediti. Stalno moramo biti koncentrirani i jaki.

Da je to zaista tako potvrđuje činjenica da ovi performeri svoje iznimno zahtjevne akrobacije izvode na hoverboardu, a kako ova zanimljiva kombinacija izgleda nakon pet godina napornog zajedničkog vježbanja, tek ćemo doznati.

'Imale smo bliski susret sa smrću'

U paru će se na pozornici pojaviti majka Lidija i kćer Stela Rade koje će osim zajedničke ljubavi prema glazbi podijeliti i splet okolnosti koji ih je djelomično potaknuo na sudjelovanje u showu.

- Bliski susret sa smrću smo imale i jedna i druga. Zbog toga kreneš malo drugačije gledati na život i kažeš si – idem iskoristit sve što mi život da - objašnjava Stela koja je imala prometnu nesreću, dok je njezina majka Lidija svega mjesec dana prije dolaska na audiciju imala infarkt.

- Imam novu šansu i mislim je iskoristiti najbolje što mogu - dodaje Lidija.

Iza Paule je borba s anoreksijom

Zavodljive plesne pokrete i igru s vatrom na pozornici će izvesti bivša balerina Paula Jeličić. S 15 godina počela se baviti baletom i plesala je u splitskom HNK, no premda predivan, za nju je to ujedno bio i mračan period zbog borbe s anoreksijom.

Najviše u tome pomogao joj je odlazak u London gdje je upisala plesnu akademiju, a sada će na pozornici Supertalenta pokazati kako se njezin miran i nježan karakter transformira u snažniju, ekstrovertniju i uvelike vatreniju varijantu.

Andi iz 'Supertalenta' o zlatnom gumbu i snovima: Zlostavljanje me ojačalo, san mi je Broadway
Andi iz 'Supertalenta'  o zlatnom gumbu i snovima: Zlostavljanje me ojačalo, san mi je Broadway

Poseban i rijetko viđen spoj talenata pokazat će bračni par Ana i Marko koji nastupaju pod umjetničkim imenom Alice in Wonderband. Ana je pjevačica, Marko je bubnjar, a zajedno stvaraju nešto što nazivaju tjeloglazbom.

- Bavimo se pozorištem, plesom i naravno glazbom. Sve to smo nekako spojili u naš drugačiji izraz - poručuju Ana i Marko.

Dragana na maštovit način plete kosu

Da mašta nema granica ove nedjelje pokazat će Dragana Golemac koja gledateljima poručuje da mogu očekivati nešto novo, specifično i sigurno neviđeno. Njezin poseban talent procvjetao je za vrijeme pandemije koronavirusa kada je iz dosade počela na maštovit način plesti kosu.

- Ovo je posebna vještina koju nisam imala prilike vidjeti niti na televiziji, a bome ni uživo - zaključit će Martina, a čime će Dragana iznenaditi žiri i hoće li netko dobiti besplatnu frizuru doznat ćemo u nedjelju.

Među kandidatima će se s pojaviti i plesač Marko Mićić koji će izvesti originalnu koreografiju irskog plesa, Bruna Bernarda Juretić, koja si je za 34. rođendan odlučila pokloniti nastup na Supertalentu, i Adem Kapetanović koji će dati sve od sebe da prebrodi tremu i svojom izvedbom pjesme poznatog domaćeg benda osvoji simpatije žirija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina