Obavijesti

Sport

Komentari 15

Ništa od transfera: Erceg i Kalinić napustili pregovore

Ništa od transfera: Erceg i Kalinić napustili pregovore
1

S pregovaračkog stola digao se menadžer Nikole Kalinića Erceg, koji nije bio zadovoljan uvjetima i tempom isplate koje im je ponudio Portsmouth

VIDEO

Pregovori oko transfera Nikole Kalinića u Portsmouth prekinuti su i u ovom trenutku se ne zna hoće li i kada biti nastavljeni. Sa pregovaračkog stola digao se Kalinićev menadžer Tomislav Erceg, koji nije bio zadovoljan uvjetima i tempom isplate ugovora koje je njegovu štićeniku ponudio Portsmouth, niti je želio sačekati četvrtak popodne, kada se u Portsmouth vraća izvršni direktor Peter Storry, jedini koji ima ovlasti mijenjati stavke ugovora. Navodno su Kalinić i Erceg već otputovali iz Engleske u potrazi za novim klubom. Spominje se Portugal, no za sada je to bez potvrde.
Isprva se činilo kako će sve biti u redu, Nikola Kalinić u Portsmouthu je primljen kao nova velika zvijezda koja bi u novoj sezoni trebala pomoći Mornarima da izbjegnu dno ljestvice Premiershipa. Unatoč velikom kašnjenju osobno ga je dočekao trener Paul Hart, nakon čega je Kalinić, zajedno s Tomislavom Ercegom i prijateljem, također igračem Hajduka Mirkom Žajom, smješten u najboljem gradskom hotelu. Prvu večer u Portsmouthu proveli su na večeri sa Nikom Kranjčarom, koji je vodstvu Portsmoutha preporučio Kalinića.
Niko je jučer, zajedno sa ostatkom momčadi otputovao u Portugal, a Kalinić je ostao kako bi do kraja definirao sve detalje ugovora, a tijekom sutrašnjeg dana trebao je biti podvrgnut medicinskim testovima, uobičajenim prilikom transfera u novi klub.
No pregovori su danas u kasnim popodnevnim satima iznenada zaustavljeni, bez naznaka kada i hoće li se uopće nastaviti.   Većinu otočkih medija intrigira pitanje kako je Kalinić uopće stigao u Portsmouth prije nego li je potpisao ugovor. No posrednik u poslu Mate Jozipović uvjeravao nas je kako je sve dogovoreno na relaciji Hajduk - Portsmouth, te da se radi o dva tri 'sitna detalja' koje moraju usuglasiti Kalinić i klub. No Erceg nije bio spreman čekati povratak Petera Storrya i od transfera Kalinića u Portsmouth za sada nema ništa. Portsmouth je u financijskim problemima, novi vlasnik, bogati šeik Sulaiman al-Fahim još nije ubrizgao svježi kapital u klub, a nije stigla ni odšteta Tottrenhama za Petera Croucha, pa Mornari 'kupuju vrijeme'. Uz Kalinića pregovaraju I sa još jednim napadačem, Egipćaninom Amrom Zakiem, koji bi slijedeće sezone također trebao nositi dres Portsmoutha. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!