Obavijesti

Show

Komentari 21

Nikolina iz 'Braka na prvu' o Lovri: 'Jasno je s kime imamo posla, moramo biti na oprezu...'

Nikolina iz 'Braka na prvu' o  Lovri: 'Jasno je s kime imamo posla, moramo biti na oprezu...'
7

U 'Braku na prvu' došlo je do prilično neugodne situacije kada je na večeri Klara rekla Nikolini da je njen suprug Anton rekao da ima 'staru kožu'. To je čula od Lovre...

VIDEO

Nikolina i Anton su u 'Braku na prvu' doživjeli prvu dramu. Na večeri je Klara počela pričati kako je Anton o svojoj televizijskoj supruzi Nikolini govorio da ima 'staru kožu', te je tvrdila kako joj je to ispričao Lovre, njen televizijski suprug. 

Kandidatkinja iz Velike Gorice otpočetka je tvrdila kako ne vjeruje da bi Anton ikada takvo što rekao. 

- Svatko zdrave glave i pameti dvaput će razmisliti od koga je cijela priča potekla i kakvo je Lovrino stanje u glavi. I koliko je već puta u showu pogrešno shvatio stvari i komentirao ljude i situacije na potpuno iskrivljene načine - rekla je Nikolina za RTL

'Antonu je bilo neugodno masirati me' 

Tvrdi kako ne želi da se krivo protumači Antonov stav. 

Tamara u showu 'Brak na prvu' priznala da joj se sviđa Filip, on joj poručio: 'Nije mi neugodno'
Tamara u showu 'Brak na prvu' priznala da joj se sviđa Filip, on joj poručio: 'Nije mi neugodno'

- To što se Anton nije znao žustrije obraniti i objasniti u ovoj situaciji; što zbog nekog šoka, što zbog jezične barijere, to nije razlog da se povjeruje u ovakve laži niti se mislim njima zamarati. Više me umara što se svi drugi zamaraju njima i ružno pričaju o neiskvarenoj i dobroj osobi kao što je Anton. Ono što je Anton rekao na tom famoznom izlasku s dečkima je isključivo da mu je bilo neugodno masirati me tijekom prošlotjednog  zadatka, što smo vidjeli svi i na kameri i što sam znala i sama od prve sekunde - i od toga je Lovre interpretirao svoju neku priču - objasnila je. 

Dodala je kako je i Lovre u autu kroz smijeh rekao da se zafrkava oko toga. Spomenula je i situaciju do koje je došlo nakon snimanja te druge ceremonije. 

'Moramo biti na oprezu oko Lovre' 

- Privatno smo se, bez kamera, tu večer družili Filip, Tamara, Anton, Lovre i ja. Lovre je tada bio izvan sebe i nazivao i produkciju i Klaru izrazito pogrdnim i ružnim riječima kakve ne bi trebale izlaziti iz usta jednog 'gospodina' od 34 godine. Tu večer se ispričavao Antonu radi svega. A sljedeći dan - hop, odjednom druga priča. Tad nam je postalo kristalno jasno s kakvom nestabilnom osobom imamo posla i da zaista moramo biti na oprezu oko njega i njegova ponašanja. Najiskrenije - rekla je. 

Nikolina se dotaknula i njene veze s Antonom i rekla da je za njenog TV supruga cijeli show 'previše i narušavanje njegove introvertnosti, intime i rutine na koju se navikao'. 

Anton je okretao očima dok je Nikolina pričala o neumjesnom komentaru: To je njegova stvar
Anton je okretao očima dok je Nikolina pričala o neumjesnom komentaru: To je njegova stvar

- Vrlo rano shvatila sam da se potpuno zatvorio prema samoj ideji, showu i procesu, što nikako nije siguran prostor koji je potreban da bi se određeno sviđanje ili veza razvila. Također, apsolutno ne odbacujem ni ideju da možda jednostavno nisam njegov tip, Bože moj, što je sasvim u redu. Pa zar bi trebala plakati ili dramiti zbog toga? Razvili smo lijep prijateljsko-cimerski odnos, i to je ono jedino što bih od muškarca kao što je Anton i htjela - za ljubavni odnos preferiram ipak otvorenije, pozitivnije muškarce s više energije i stava - rekla je. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO JE KRIV?':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 21

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije