Obavijesti

Sport

Komentari 6

Niko Kranjčar igrač kola u Engleskoj, Ola u Njemačkoj

Niko Kranjčar igrač kola u Engleskoj, Ola u Njemačkoj
1

Hrvatski je nogometaš Niko Kranjčar već pobrao pohvale za nastup u pobjedi Tottenhama nad Manchester Cityjem u srijedu u dvoboju 17. kola

VIDEO

Šlag na tortu je objava momčadi kola u izboru Skysports.coma, u kojoj Niko Kranjčar zauzima jedno od dvaju mjesta u sredini veznog reda. Ktome je upravo hrvatski 25-godišnji veznjak Tottenhama od panela Sky Sportovih novinara i čitatelja zaslužio naslov najboljeg nogometaša Premierligaškog kola.
"Tottenhamov je veznjak bio briljantan protiv Manchester Cityja, te najvažniji igrač Spursa u slamanju otpora Hughesove momčadi. Hrvat je rijetko gubio lopte i zabio dva gola pokazavši sjajne reakcije pred golom. Njegov drugi gol posebno je pokazao svu njegovu tehničku finesu, kada se ušuljao u 16-erac i iznimno samopouzdano matirao Shaya Givena. Odlična forma 25-godišnjaka doista sve nesigurnijim čini povratak Luke Modrića u prvu momčad Spursa", stoji u obrazloženju. Utakmica Tottenham – Manchester City proglašena je utakmicom kola.
Idealna Sky Sportova momčad 17. kola Premiershipa izgleda ovako: Brad Friedel - Luke Young, Richard Dunne, Roger Johnson, Stephen Jordan - Aaron Lennon, Niko Kranjčar, James Milner, Lee Chun-Yong - Cameron Jerome, Peter Crouch.
Paralelno je jednaku počast u Bundesligi dobio drugi hrvatski reprezentativac. Čovjekom 16. bundesligaškog kola, odigranog prošlog vikenda, Kicker je proglasio Ivicu Olića. U dvoboju 16. kola Bundeslige Olić je u Bayernovoj pobjedi kod Bochuma (5-1) zabio dva gola i asistirao za još jedan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?
DRAMA U MAKSIMIRU

Dinamo sazvao hitan sastanak o sudbini Jakirovića. Kandidat za trenera je i Niko Kovač!?

Hoće li Jakirović nastaviti voditi momčad, nakon dva posrtaja (1-1 s Rijekom, 0-1 protiv Hajduka) i blamaže u Münchenu? Kuloari spominju da bi ga Niko Kovač mogao naslijediti

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni
PROMJENA ILI NE?

ANKETA Tko bi trebao voditi Dinamo? Ovi su treneri dostupni

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!