Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Uh, samo ga nasoliš malo začiniš i ostaviš u češnjaku preko noći, drugi dan spremiš ga na saftu i samo preliješ preko pirea, e ima da obližeš ma obljubiš cijeli tanjur i još posrčeš sve ono u kostima, ma milina, i na kraju čaša vrhunske Kutjevačke Graševine, ono da malo ispereš ostatke i da se stope ti sokovi sa vinom e za poludjet, normalno nakon svakog dobrog užitka zapališ jo... ovaj cigaretu.....
KresoDE Giusti
Postoje jos neka plemena ljudozdera koji,istina nisu gurmani ko ti,ali bi im ti bio slasniji od tog kunica o kom pricas.
Dk
To se slažem, kad su nepci u pitanju, ljudi su grandmasteri u spremanju hrane bili oni mesožderi/biljožderi/kunićožderi/travožderi i ostali žderi.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .