Zloglasni Giljo spominjao utoku na internetu. Policija mu upala u stan i našla ilegalni pištolj | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 32

Zloglasni Giljo spominjao utoku na internetu. Policija mu upala u stan i našla ilegalni pištolj

Zloglasni Giljo spominjao utoku na internetu. Policija mu upala u stan i našla ilegalni pištolj

U sukobu oko veza sudjelovao je Giljanović i 37-godišnjak, a prvi spomenuti se na društvenim mrežama "požalio" kako srećom nije imao utoku jer je ostavio doma. "Da sam ima bia bi ga zbušia", rekao je

VIDEO

Splitska policija je, temeljem javno objavljene snimke sukoba na Hvaru, obavila kriminalističko istraživanje te utvrdila identitet sudionika. Riječ je o snimci tučnjave dvojica muškaraca, od kojih je jedan osuđivani Ivan Giljanović. U smirivanju situacije sudjelovao je Kristijan Golubović, Giljanovićev gost. Do sukoba je došlo zbog veza, a akteri su sve komentirali i na TikToku gdje Giljanović navodi kako malo glisiraju, a Golubović odgovara: "Seljački, ali se i udara po malo". Na to Giljanović kaže: "Malo, znači uvijek je akcija, malo jedemo malo udaramo hahaha. Srića pa nisam ima utoku, ostavia sam je doma. Da sam ima bia bi ga zbušia, ozbiljno ti govorim."

Pokretanje videa...

Zloglasni Giljo ugostio Golubovića pa se potukao na rivi 00:37

Iz policije pak navode kako su "43-godišnjak i 37-godišnjak, 17. lipnja 2024. godine oko 11:55 sati u gradu Hvaru na naročito drzak i nepristojan način remetili javni red i mir, na način da je 43-godišnjak verbalno napao 37-godišnjaka, te mu je 37-godišnjak neprimjereno uzvratio, nakon čega su se fizički sukobili udarajući se šakama po tijelu. Utvrđeno je da su na naprijed opisani način ostvarili obilježje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

VIDEO Zloglasni Giljo ugostio Golubovića pa se potukao na rivi: 'Utoku san ostavia doma'
VIDEO Zloglasni Giljo ugostio Golubovića pa se potukao na rivi: 'Utoku san ostavia doma'


No, u policiji tu nisu stali. S obzirom na navode u posjedovanje ilegalnog oružja, temeljem naredbe suda obavljena je pretraga stana kojeg koristi 43-godišnji muškarac na trogirskom području i od njega je oduzeto vatreno oružje, pištolj - revolver kojeg ilegalno posjeduje, te tri komada streljiva. Utvrđeno je da je ostvario obilježja dva prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građanina.

Muškarac u dobi od 43 godine iz ove priče je upravo Giljanović.

"U optužnom prijedlogu za 43-godišnjaka predložili smo sudu da se izrekne maksimalna kazna zatvora u trajanju od 30 trajanju zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te 60 dana zatvora zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja. Također, obzirom na raniju prekršajnu i kaznenu prijavljivanost i okolnosti koje upućuju na opasnost od bijega, da se odredi zadržavanje. U odnosu na prijavljenog 37-godišnjaka predložili smo izricanje novčane kazne. Obojica su danas uz optužni prijedlog odvedena na sud. Nije usvojeno traženje za zadržavanje, predmet je stavljen u redovni postupak.", zaključuju iz PU splitsko-dalmatinske.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 32

VIDEO

VIDEO Eksplozija u Zagrebu! Digli bankomat u zrak, policija blokirala benzinsku u Buzinu
STRAŠNO

VIDEO Eksplozija u Zagrebu! Digli bankomat u zrak, policija blokirala benzinsku u Buzinu

Nepoznati razbojnici eksplozijom su raznijeli bankomat u noći na petak u zagrebačkom Buzinu. Policija je blokirala prilaz, a zasad se ne zna koliko su novca uspjeli odnijeti