Obavijesti

News

Komentari 181

Žurila na posao: Majka šestero djece poginula u padu s bicikla

Žurila na posao: Majka šestero djece poginula u padu s bicikla
1

Radila je na javnim radovima, na kojima radi nekoliko godina unatrag. No, žurba na posao ju je stajala života. Iza sebe ostavila je brojnu obitelj...

VIDEO

U ponedjeljak oko 6.40 sati u naselju Mali Šandrovac, na šireg bjelovarskog područja, poginula je Antonija U. (50) pri padu s bicikla na nizbrdici. 

- Netko je panično dozivao s ceste da donesem vode. Onako bunovna sam dotrčala s vodom i vidjela susjeda koji je bio uz Antoniju koja je bez svijesti ležala na asfaltu. Odmah smo zvali Hitnu, koja je došla u rekordnom roku. Medicinska sestra koja radi u Domu za starije prije dolaska Hitne ju je pokušala reanimirati, ali nesretnoj ženi nije bilo pomoći - kazala nam je 40-godišnja mještanka koja se još uvijek tresla od šoka.

Pokazala nam je bicikl s kojeg je pala Antonija i koji je ostao u dvorištu sugovornice. Antonija je išla na posao koji je dobila prije nešto više od mjesec dana. 

Radila je na javnim radovima, na kojima radi nekoliko godina unatrag. No, žurba na posao ju je stajala života. Iza sebe ostavila je brojnu obitelj. Supruga i šestero djece.

Zamjenica Općinske državne odvjetnice iz Bjelovara koja je rukovodila očevidom uz pomoć bjelovarske policije je odredila obdukciju koja će se obaviti na Odjelu patologije bjelovarske Opće bolnice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 181

VIDEO

Kamenolom u Jablanici istražuje krim-policija BiH: 'Odron smrti nije posljedica izlijevanja rijeke'
CIJELE KUĆE ZATRPANE

Kamenolom u Jablanici istražuje krim-policija BiH: 'Odron smrti nije posljedica izlijevanja rijeke'

Tisuće tona kamenja iz tog kamenoloma kod Jablanice palo je na cijelo naselje i napravilo branu, a onda se voda slila u jednu dolinu. Sve se dogodilo i minuti, oko dva sata iza ponoći, kažu vlasti u BiH