Obavijesti

News

Komentari 7

Zaštitaru (47) koji je usmrtio provalnika (36) u Zagrebu određen jednomjesečni pritvor

Zaštitaru (47) koji je usmrtio provalnika (36) u Zagrebu određen jednomjesečni pritvor
1

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor zaštitaru Siniši P. (47) koji je osumnjičen za ubojstvo 36-godišnjaka te pokušaj ubojstva 39-godišnjaka tijekom provale u skladište tvrtke na Žitnjaku u nedjelju poslijepodne

VIDEO

Kako je izvijestilo Državno odvjetništvo (DORH), sudac istrage je zaštitaru na prijedlog Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu odredio pritvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Zaštitar u Zagrebu ubio čovjeka 01:19

U DORH-u preciziraju kako postoji sumnja da je 46-godišnjak, u nedjelju oko 16,20 sati u krugu jedne tvornice u Zagrebu, radeći kao zaštitar uočio dvojicu muškaraca u počinjenju protupravnih radnji koji su potom počeli bježati pa je okrivljenik u nakani da ih liši života ispalio iz službenog pištolja nekoliko hitaca prema njima.

Jedno je streljivo pogodilo 36-godišnjaka u predjelu tijela i nanijelo mu strijelnu ranu uslijed koje je ubrzo preminuo, dodaje tužiteljstvo.

Policijska uprava zagrebačka je ranije, ne navodeći identitet osumnjičenog zaštitara, izvijestila da su nepoznati počinitelj ili više njih, došli do ograde dvorišnog kruga trgovačkog društva, na kojoj je prije tjedan dana bio napravljen otvor, kroz koji su se provukli, ušli u skladište iz kojeg su ukrali više proizvoda industrijske boje.

''Prilikom bijega, od strane nepoznatog počinitelja, najvjerojatnije zaštitara, ispaljeno je nekoliko hitaca od kojih je jedan pogodio 36-godišnjaka. Član obitelji koji se u tom trenutku nalazio s njime, odvukao ga je u obližnju šumu gdje je preminuo, a počinitelj se udaljio s mjesta događaja'', izvijestio je ranije PUZ dodajući da je materijalna šteta zasad neutvrđena.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7

VIDEO

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali
NOVO ROČIŠTE

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali

Kako 24sata doznaju od dobro upućenih izvora maloljetni ubojica lišen je ikakvih osjećaja i ništa ga ne pogađa, a obitelji ubijene djece i zaštitara prošli su ga tjedan prvi put mogli vidjeti kroz staklo u sudnici.
VIDEO Horor kod Osijeka! Zabio se u kombajn. Policija objavila detalje stravične nesreće...
STRAŠNO

VIDEO Horor kod Osijeka! Zabio se u kombajn. Policija objavila detalje stravične nesreće...

Cesta je u srijedu navečer bila zatvorena te je policija vraćala sve iz smjera Osijeka natrag prema Vukovaru. Scene s mjesta sudara su strašne. Uništeni automobil i kombajn u koji se auto zabio