Obavijesti

News

Komentari 79

Zagreb: Pucali mu iznad glave pa ga strpali u gepek i vozili

Zagreb: Pucali mu iznad glave pa ga strpali u gepek i vozili

ZBOG NAVODNOG DUGA Mladić (22) našao se u Sesvetama s dvojicom mladića od 20 i 24 godine. Prijetili su mu pištoljem, pucali iznad glave te ga natjerali da uđe u prtljažnik. Morao je obećati da će vratiti dug

VIDEO

Zagrebačka policija objavila je da je završila kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom i 20-godišnjakom koje sumnjiče za otmicu na štetu 22-godišnjaka.

Vjeruju da su se osumnjičeni u utorak 7. travnja u večernjim satima, po prethodnom dogovoru našli sa žrtvom na području Sesveta. Dolaskom na dogovoreno mjesto prvo su se posvađali, a potom su osumnjičeni i fizički napali žrtvu.

- Ubit ću te! - zaprijetio je jedan od osumnjičenih, a zatim ispalio metak iz vatrenog oružja čije je zrno prošlo iznad žrtvine glave. Motiv sukoba, smatraju u policiji, je navodni dug koji žrtva ima prema osumnjičenima.

Osumnjičeni su potom otvorili prtljažnik Audija koprivničkih registaracija kojim su došli na dogovoreno mjesto te naredili žrtvi da uđe, što je on, iz straha za život i učinio.

Nakon toga iznuđivači zatvaraju prtljažnik te se vozilom udaljuju u nepoznatom smjeru i dalje tijekom vožnje tražeći od žrtve da im vrati novac. 

- Nemam novca - uzalud im je govorio.

- Nazovi rodbinu i traži od njih da ti posude nekoliko desetaka tisuća kuna. Jesi li čuo, ubit ćemo te ako nam ne vratiš dug - prijetili su mi.

Tek nakon što im je obećao da će dobiti traženi iznos uspio ih je nagovoriti da ga puste.

Prilikom događaja žrtva je lakše ozlijeđena, a osumnjičene su policajci pronašli i doveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predali su ih pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 79

VIDEO

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali
NOVO ROČIŠTE

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali

Kako 24sata doznaju od dobro upućenih izvora maloljetni ubojica lišen je ikakvih osjećaja i ništa ga ne pogađa, a obitelji ubijene djece i zaštitara prošli su ga tjedan prvi put mogli vidjeti kroz staklo u sudnici.
VIDEO Horor kod Osijeka! Zabio se u kombajn. Policija objavila detalje stravične nesreće...
STRAŠNO

VIDEO Horor kod Osijeka! Zabio se u kombajn. Policija objavila detalje stravične nesreće...

Cesta je u srijedu navečer bila zatvorena te je policija vraćala sve iz smjera Osijeka natrag prema Vukovaru. Scene s mjesta sudara su strašne. Uništeni automobil i kombajn u koji se auto zabio