Obavijesti

News

Oranž akcija vrijedi do ponoći! Platiš 7 € - dobiješ 100 natrag

Oranž akcija vrijedi do ponoći! Platiš 7 € - dobiješ 100 natrag

U Oranž akciji, uz godišnju pretplatu za samo 7 € dobiješ kupon za Park prirode Medvednica u vrijednosti 23 €, Kompare kupon za autoosiguranje od 10 € te Wolt kupon za klopu od 13 € i još 55 € ostalih kupona

VIDEO

Ovu Oranž priliku ne smijete propustiti! Osim neograničenog pristupa PLUS+ sadržaju, na dar dobivate kupone ukupne vrijednosti čak 101,85 eura. Među njima je Lidl kupon u vrijednosti od 15 €, kupon za Park prirode Medvednica u iznosu od 23 € te Wolt kupon od 13 €.

Sve to dobivate uz godišnju pretplatu po akcijskoj cijeni od samo 7 eura.

Paket kupona unutar godišnjeg Oranža iznosi:
🎁 15 € kupon za Lidl
🎁 20 € kupon za MealPass
🎁 17 € kupon u Admiralu
🎁 15 € kupon za Park prirode Medvednica
🎁 10 € kupon za Kompare
🎁 13 € kupon za Wolt
🎁 3,85 € kupon za Pickbox NOW

 Za samo 7 € osigurajte neograničen pristup ekskluzivnim sadržajima na digitalnoj platformi 24sata tijekom cijele godine. Ova pretplata omogućuje pristup baš svim člancima na 24sata. 

Osim neograničenog pristupa sadržaju i kuponima, imat ćete pristup i popustima na razne proizvode i usluge. Ovo je prilika da uz malu investiciju uživate neograničen pristup kvalitetnim informacijama i ekskluzivnom sadržaju, kao i svim ostalim pogodnostima ovog izvanrednog paketa za naše čitatelje.

Požuri i preuzmi kupone OVDJE za samo 7 eura!

Nakon aktivacije pretplate, unutar 72 sata dobit ćete sve digitalne kupone - za Lidl kupon od 15 €  potrebno je ispuniti obrazac koji se nalazi unutar korisničkog sučelja nakon čega će vam stići na kućnu adresu. 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

VIDEO Ovo je autoput u Beču! Hrvatica snimila nevjerojatne scene. Zatvorili su 15 km ceste
STRAŠNO

VIDEO Ovo je autoput u Beču! Hrvatica snimila nevjerojatne scene. Zatvorili su 15 km ceste

BEČ Prošla sam tamo, autoput oko grada je zatvoren, to je nekih 15 kilometara. Baš strašno izgleda, ovdje u Donjoj Austriji je najgore, ispričala nam je čitateljica koja je snimila video