Obavijesti

News

Komentari 2

Maknuli novu epizodu 'Bujice', Bujanec snimio bizarni video

Maknuli novu epizodu 'Bujice', Bujanec snimio bizarni video

Penava je isti dan žestoko napao Bartulicu i zaprijetio mu da će ga izbaciti iz stranke, a zamjenik DP-a Mario Radić rekao je da je cijelu priču s Ferrarijem organizirao Bujanec

VIDEO

Nova emisija 'Bujice' koju vodi kontroverzni Velimir Bujanec nije emitirana u srijedu navečer, umjesto nje pustili su reprizu emisije u kojoj je gostovao Dejan Lovren. Bujanec je tijekom večeri objavio video na kojem upravlja Ferrarijem na daljinski i govori: 
'Di ste tiktokeri, ide Bartolucci'. Isti je dan Ivan Penava zaprijetio Stjepi Bartulici da će ga izbaciti iz Domovinskog pokreta i da se svima okreće želudac od onoga što je učinio, a zamjenik DP-a Mario Radić rekao je da je sve to s Ferrarijem organizirao upravo Velimir Bujanec.

Podsjećamo, Bartulica je u izborni stožer DP-a stigao u crvenom Ferrariju, izašao je na binu i rekao da će predstavljati obične ljudi. Sjeo je u Ferrari i otišao. Otkrilo se da ga je vozio čovjek koji je osuđen za pokušaj ubojstva. Bartulica se kasnije branio da to nije znao i da je Ferrari bio odgovor na medijske napade na njega, misleći na seriju tekstova u kojima se problematizira njegovo imovinsko stanje i krediti koje je uzeo prema čemu ispada da jedva spaja kraj s krajem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane

Jedna osoba se utopila na jugozapadu Poljske, a tisuće su evakuirane preko granice u Češkoj dok obilne kiše u nedjelju nastavljaju padati diljem srednje Europe te izazivati poplave. U Austriji je poginuo vatrogasac...