Jezivi detalji: Danku je usmrtio autom, tijelo bacili na deponij. Uhitili su radnike vodovoda | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 337

Jezivi detalji: Danku je usmrtio autom, tijelo bacili na deponij. Uhitili su radnike vodovoda

Jezivi detalji: Danku je usmrtio autom, tijelo bacili na deponij. Uhitili su radnike vodovoda

Srbijanska policija uhitila je dvije osobe koje su izvršile ubojstvo nestale dvogodišnje Danke, potvrdio je srbijanski predsjednik Vučić

VIDEO

Uhićeno je dvoje ljudi koji su ubili nestalu djevojčicu Danku, potvrdio je srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić na izvanrednoj konferenciji. Kako je potvrđeno za ATV, uhićeni su radnici Javnog komunalnog poduzeća Vodovod Bor, a riječ je o S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zloz.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jezivi detalji: Danku je usmrtio autom, tijelo bacili na deponij. Uhitili su radnike vodovoda 00:56

- Imam loše vijesti za ovo dijete, za našu Danku iz Bora. Policija je uhitila dvije osobe koje su izvršile ubojstvo male Danke i koliko sam to shvatio priznali su to obojica. Sa kakvim mi monstrumima imamo posla - rekao je Vučić te dodao da ih "sada vode do mjesta gdje su bacili tijelo djeteta". Istaknuo je da će ministar unutarnjih poslova Bratislav Gašić otkriti više detalja. 

Mještani Banjskog polja gdje je nestala djevojčica (2): 'Nismo čuli nikoga da doziva Danku...'
Mještani Banjskog polja gdje je nestala djevojčica (2): 'Nismo čuli nikoga da doziva Danku...'

Izvor blizak istrazi otkrio je detalje.  Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve dogodilo 26. ožujka oko 13:52 sati, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

- S.J. (50) je osumnjičen da je službenim vozilom Fiat Panda u ulici Radomira Putnika udario u pješaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno s kolegom D.D. (50) tijelo djevojčice ubacili su u gepek vozila, nakon čega su se odvezli do divljeg deponija kod Bora gdje su tijelo izbacili s desne strane put - kaže izvor blizak istrazi, pišu srbijanski medijii.

S.J. se na teret stavlja da je time počinio teško kazneno djelo protiv sigurnosti javnog prometa, a D.D. pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog djela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati. Na mjestu gdje su izbacili tijelo djevojčice sada su forenzičari i bager koji kopa na divljem deponiju. 

Srbija: 'Ispitali osumnjičene, sve su priznali. Otkrili su i plan. Međusobno prebacuju krivicu'
Srbija: 'Ispitali osumnjičene, sve su priznali. Otkrili su i plan. Međusobno prebacuju krivicu'

Podsjetimo, za malenom dvogodišnjakinjom koja je nestala iz Bora u Srbiji trajala je opsežna potraga posljednjih deset dana. U istragu misterizonog nestanka uključio se i Interpol te susjedne zemlje. 

Uskoro više...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 337

VIDEO

VIDEO Htio snimiti dupine kod Molata, u kadar mu je upala zmijurina: 'Išla je prema meni'
DIV MEĐU ZMIJAMA U EUROPI

VIDEO Htio snimiti dupine kod Molata, u kadar mu je upala zmijurina: 'Išla je prema meni'

MOLAT - Čitatelj se odmarao nakon plivanja na plaži otoka Molata u zadarskom arhipelagu. U daljini je ugledao dupine kako iskaču iz vode pa ih je poželio snimiti. No u kadar mu je ušao domaći stanovnik, četveroprugi kravosas, najveća europska zmija. "Zmija je plivala ravno prema meni. Odmah mi je bilo jasno da je bezopasna zbog goleme duzine, na tom otoku i nema otrovnica. Kad je izašao na plažu, malo se odmorio, pogledao me i odgmizao u žbunje", rekao nam je čitatelj. Četveroprugi kravosas (Elaphe quatuorlineata) najdulja je europska zmija. Naraste više od dva i pol metra i nije otrovna. Rijetko grize, češće sikće da upozori one koji se približe i gleda svaku priliku da pobjegne. Mala je vjerojatnost ugriza čak i ako se uzme u ruku. Uglavnom se hrani glodavcima i izuzetno je korisna.